Ingezonden persbericht


Persbericht

Trinicom voor het vierde jaar geplaatst in
Deloitte Technology Fast 50

Wilp, 14 oktober 2008 Trinicom, marktleider op het gebied van klantcontact software, is voor de vierde keer geëindigd bij de vijftig snelst groeiende technologiebedrijven in Nederland. Winnaar werd dit jaar Albumprinter, een klant van Trinicom die voor vragen en antwoorden via de website de Trinicom-software inzet.

De Deloitte Fast 50 is een jaarlijks terugkerende verkiezing van de 50 snelstgroeiende technologiebedrijven in Nederland. De selectie vindt plaats op basis van de percentuele omzetgroei over de afgelopen vijf jaar (2003 - 2007). Het bedrijf produceert een aan technologie gerelateerd product en moet zich inspannen voor research & development van technologie. De deelnemers kunnen afkomstig zijn uit de publieke en private sector en omvatten alle technologie segmenten waaronder software, internet, biotech/life sciences, computers/randapparatuur, halfgeleiders, communicatiemiddelen/netwerken en media/entertainment.

Wanneer een bedrijf zich plaatst in de nationale Fast 50 nominatielijst, voldoet het automatisch aan de criteria voor de Deloitte EMEA Technology Fast 500. De Fast 500 lijst bestaat uit de 500 snelstgroeiende technologie-bedrijven van Europa, het Midden-Oosten en Afrika.

Wilco Rietberg, CEO van Trinicom Wij zijn trots dat we wederom zijn geplaatst in de Fast 50 Award. Deze nominatie is een erkenning voor onze activiteiten de laatste jaren. Dat we dit jaar voor de vierde keer in de lijst voorkomen, betekent dat we op de juiste weg zitten en blijven groeien. Natuurlijk willen wij ook de Nummer 1 van dit jaar Albumprinter van harte feliciteren. Het is goed om te zien dat de winnaar van de Fast 50 Award ook een klant is van Trinicom.

Trinicom, Lathmerweg 5, 7384 AD Wilp, Tel: 0571- 26 82 60 E-mail: info@trinicom.nl, Website: www.trinicom.nl

Over Deloitte

Deloitte is met ongeveer 6.000 medewerkers en kantoren door heel Nederland de grootste organisatie op het gebied van accountancy, belastingadvies, consultancy en financiële advisering. Deloitte Nederland is een onafhankelijke memberfirm van Deloitte Touche Tohmatsu, met 150.000 medewerkers en vestigingen in 150 landen.

Over Trinicom
Trinicom is een Nederlandse onderneming, gevestigd in Kasteel "De Lathmer" in Wilp, en specialist op het gebied van web selfservice, e-mail response management, live chat, call management en brief, fax en baliecontact. Trinicom richt zich primair op de ontwikkeling, implementatie en ondersteuning van zijn kernproduct: Trinicom 5 (T5TM). Deze op internettechnologie gebaseerde standaardapplicatie is geheel in te richten op het klantcontactproces van een organisatie, en zorgt ervoor dat de belangrijkste klantcontacten snel en uniform kunnen worden afgehandeld vanuit één centrale kennisbank. Tevens adviseert Trinicom klanten bij het optimaal inrichten van een multi-channel contactcenter, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de serviceverlening via internet, e-mail, live chat en telefoon en het verlagen van de servicekosten. Trinicom is de enige Nederlandse softwareproducent van geïntegreerde Customer Interaction Management software en mag toonaangevende organisaties in binnen- en buitenland tot zijn klantenkring rekenen, waaronder Cendris, SNT, Achmea, Volkswagen/Audi, TUI, Rabobank International, Waterschapsbedrijf Limburg, Albert Heijn, Wolters Noordhoff en Tiscali. Voor meer informatie zie: www.trinicom.nl

Voor redactionele informatie:
Influx PR, Marleen Lassche, Deventerstraat 81, 7322 JL Apeldoorn, tel: 055 - 366 30 34, fax: 055 - 360 26 61, e-mail: marleen@influx-pr.com