Ingezonden persbericht


Persbericht

Arjan van Eijck aangesteld als consultant bij Partake Consulting

Utrecht, 14 oktober 2008 - Partake Consulting heeft Arjan van Eijck (26) aangesteld als consultant. Van Eijck gaat het Partake team versterken en zich in het bijzonder richten op Master Data Management en Business Intelligence.

Na zijn studie Bedrijfskundige Informatica aan de HES in Amsterdam is Arjan van Eijck zijn carrière begonnen bij LeasePlan. Hier was hij voor de internationale divisie onder andere verantwoordelijk voor: online rapportage richting klanten, datamigratie & consolidatie, een data warehouse project, een project voor het ontwikkelen van een nieuw online rapportagesysteem en voor IT klant- & leverancierscontact. Van Eijck heeft zich verder gecertificeerd op Prince2 (foundation & practitioner) en hij heeft een aantal cursussen VBA (Visual Basic for Applications) gedaan.

Over Partake Consulting

Partake Consulting adviseert over de mogelijkheden, de toepassingen en het gebruik van consolidatiesystemen, managementinformatiesystemen en financiële rapportagesystemen en implementeert deze systemen. Partake Consulting adviseert meer dan 200 grote corporates in Europa, waaronder 50% van de AEX-genoteerde fondsen. Partake Consulting heeft kantoren in Parijs, Brussel, Dusseldorf en Utrecht.

Noot voor de redactie,