Ingezonden persbericht


Persbericht

Amstenrade, 14 oktober 2008

BCT Guiding Documents krijgt SAP-certificering voor zijn document management systeem

BCT Guiding Documents uit Amstenrade heeft onlangs een SAP-certificering gekregen voor de integratie van het document management systeem Corsa met SAP ArchiveLink. Dat betekent, dat organisaties die met SAP werken, Corsa kunnen gebruiken voor het opslaan van documenten die in SAP zijn aangemaakt en andersom vanuit SAP documenten kunnen ophalen, die in Corsa zijn opgeslagen. SAP-gebruikers krijgen dankzij de certificering ook toegang tot een aantal praktische BCT-oplossingen als Corsa Digital Mailroom en Corsa Invoice voor het scannen en routeren van binnenkomende post en facturen.

De integratie van Corsa met SAP ArchiveLink maakt het mogelijk om documenten, die in SAP worden aangemaakt, in Corsa op te slaan. De documenten worden in een contentserver geclassificeerd en aan de business objects gekoppeld, die in SAP zijn gedefinieerd. Andersom worden documenten, die in Corsa zijn opgeslagen, toegankelijk gemaakt voor SAP-gebruikers. Zij kunnen daarvoor ook de documentviewer van Corsa gebruiken. Dankzij de integratie krijgen SAP-gebruikers de mogelijkheid om het document management systeem Corsa te gebruiken. Dat is vooral interessant voor overheidsorganisaties, omdat Corsa volledig voldoet aan alle eisen, die de overheid aan archivering en recordsmanagement stelt. Daarnaast krijgen SAP-gebruikers dankzij de certificering toegang tot een aantal populaire oplossingen, die BCT als onderdeel van Corsa ontwikkeld heeft. Corsa Invoice is een oplossing voor het scannen, routeren en archiveren van facturen, waarna ze voor verdere afhandeling in het ERP-systeem aangeboden worden. Speciaal voor SAP-klanten ontwikkelde BCT de oplossing Department Mail Processing. Deze oplossing geeft SAP gebruikers de mogelijkheid de meest voorkomende inkomende documenten automatisch te indexeren. De gegevens worden automatisch naar SAP geëxporteerd.

Department mail processing van BCT is één van de 23 packaged solutions, die in de nieuwste SAP consulting portfolio voor Groot-Brittannië en Ierland is opgenomen. En dat mag als een groot compliment worden beschouwd, omdat SAP het aantal oplossingen in de nieuwe catalogus teruggebracht heeft vanaf ongeveer honderd naar zo n dertig stuks. In de catalogus staan praktische, door SAP-gecertificeerde oplossingen, die door SAP-gebruikers als het ware out-of-the box geïmplementeerd kunnen worden en die snel aantoonbare efficiencywinst opleveren.


---