Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Sliedrecht, 14 oktober 2008

TSS genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar 2008

Transportservice Sliedrecht (TSS) heeft een nominatie als Leerbedrijf van het Jaar 2008 in de wacht gesleept. Het transportbedrijf behoort tot de drie overgebleven kanshebbers.

Het is de eerste keer dat TSS genomineerd is voor de titel Leerbedrijf van het Jaar 2008. Twee leerlingen melden het transportbedrijf aan bij VTL, kenniscentrum voor transport en logistiek. Of de prijs, die jaarlijks uitgereikt wordt door het kenniscentrum, daadwerkelijk naar het Sliedrechtse transportbedrijf gaat, blijkt 27 oktober. De jury, die bestaat uit vertegenwoordigers uit het bedrijfsleven, onderwijs en werknemersorganisaties, maakt op die datum de winnaar bekend. Dat TSS een grote kans maakt op de prijs mag duidelijk zijn: het bedrijf is één van de drie titelkandidaten.

Uiteraard is het transportbedrijf trots op de nominatie. Peter van Dijk: TSS is erg blij met de nominatie en ziet het als erkenning voor de vele jaren dat zij jongeren hebben opgeleid voor een baan in de sector transport en logistiek. De dag van de prijsuitreiking wordt voor ons dan ook een spannende.

Bij TSS maken regelmatig jongeren kennis met het transportvak. Zo levert het bedrijf een bijdrage aan de instroom van nieuw talent in de transportbranche en kunnen de leerlingen praktijkervaring opdoen.

Naast erkend leerbedrijf in de sector Transport en Logistiek (VTL) is Transportservice Sliedrecht leerbedrijf voor de sectoren Handel (KC Handel) en Administratie (ECABO). Als leerbedrijf biedt TSS leerlingen naast een werkervaringplek ook vakgerichte opleidingen aan, bijvoorbeeld voor het vrachtwagenrijbewijs en het heftruckcertificaat.

Transportservice Sliedrecht (TSS), onderdeel van de Vlot Holding b.v., is een specialist in transporteren van meubels. Zo verzorgt het Zuid-Hollandse transportbedrijf al jarenlang de distributie van IKEA. Maar ook voor talloze andere bedrijven verzorgt TSS logistieke diensten. Het bedrijf werkt nauw samen met zusterbedrijf Mondial Vlot Verhuizingen, eveneens onderdeel van de Vlot Holding b.v.

Foto: TSS is genomineerd voor Leerbedrijf van het Jaar 2008. Foto: TSS.

Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht