Unieke poging: Het Slechtste Idee van Nederland


VIANEN, 20081014 -- Het ludieke idee "Het slechtste idee van Nederland" gaat vanaf vanavond van start. De bedenker, de 23-jarige Gideon Kos, wilt bewijzen dat het óók mogelijk is om geld te verdienen op Internet zonder tegenprestatie. Hij probeert ¤ 100.000,- bij elkaar te krijgen op een unieke wijze.

Gideon heeft inspiratie verkregen vanuit het idee van de "Million Dollar Website". Deze laatst genoemde website was een idee van een jongen die er in eerste instantie het geld voor zijn studie mee wilde verdienen. Op de site kon je pixels kopen om daarop te adverteren. Dankzij alle publiciteit is deze jongen miljonair geworden. Er zijn tientallen parodieën op deze website gekomen en een behoorlijk aantal andere originele ideeën.

Gideon wil nu gaan bewijzen dat het op Internet vandaag de dag mogelijk is om geld te verdienen zonder tegenprestatie. Een uniek idee en hij beschrijft het als Het Slechtste Idee van Nederland!

Hij wil ¤ 100.000,- bij elkaar krijgen op deze manier. De bedoeling is dat het slechtste idee van Nederland het beste idee gaat worden.
Gideon zet dagelijks de huidige stand op de website www.hetslechtsteideevan.nl.





Het Slechtste Idee van Nederland