Coachview.net cursusadministratie is Microsoft Certified


SINT-OEDENRODE, 20081014 -- Microsoft heeft het predikaat Microsoft Certified toegekend aan Coachview.net, een online programma om de cursusadministratie te professionaliseren.

Met de toekenning van het predikaat, geeft Microsoft aan dat zij Coachview.net kritisch heeft getest en geschikt heeft bevonden voor `samenwerking' met de eigen besturingssoftware. Aspecten die in de testen onder meer aan bod zijn gekomen zijn veiligheid, stabiliteit, snelheid en gebruiksvriendelijkheid van het programma. Daarnaast heeft Microsoft gebruikers van het programma ondervraagd naar de bevindingen met het voeren van de cursusadministratie.

Succesvolle introductie
Coachview.net (www.coachview.net) is een relatief nieuw online programma om de cursusadministratie te professionaliseren. Een fullservice tool om te plannen, te administreren en te communiceren. De doelgroep bestaat uit HRM-afdelingen en opleidingsbureaus.

Pas eind vorig jaar op de markt gezet, gaat het echter ontzettend hard met Coachview.net. Onder meer Brandweer Amsterdam, Friesland Foods, Alba Academie, Slachtofferhulp Nederland en Vanderlande Industries doen inmiddels hun opleidingsadministratie met Coachview.net.

Product van InnoPhase
Coachview.net is een product van InnoPhase. Met tien mensen ontwikkelt dit bedrijf naast Coachview.net maatwerk applicaties voor middelgrote tot grote organisaties. Met de toekenning van het predikaat aan het merk Coachview.net is InnoPhase tevens Microsoft Certified Partner geworden.