Elke maand 450 startende horecaondernemers ondanks het rookbeleid


HAARLEM, 20081014 -- Na een eerder persbericht waarin wij aangaven dat er sinds juli 2008 tien procent meer horecabedrijven te koop zijn gezet, zet deze groei zich nog steeds voort op horecasite.nl. Dit wordt voornamelijk door de financiële problemen in de hand gewerkt, die veroorzaakt zijn door het rookbeleid van de overheid.

Ondanks de negatieve berichten en de slechte vooruitzichten zijn er elke maand nog steeds om en nabij 450 ondernemers die de stap durven te wagen en een nieuwe horecaonderneming opzetten of een bestaande horecaonderneming overnemen.
Horecasite.nl vindt het moedig dat deze ondernemers ondanks het rookbeleid en de financiële crisis toch nog een horecaonderneming gaan exploiteren terwijl er nog nooit zoveel ondernemers tegelijk hun horecaonderneming in de verkoop hebben gedaan. Om de ondernemers een steuntje in de rug te bieden en hen te verwelkomen in de horeca gaat horecasite.nl de starters een welkomstcadeau aanmelden.
Dit HorecaCadeau zit vol met diverse producten en informatie waarmee de ondernemers goed zicht kunnen krijgen wat de diverse leveranciers te bieden hebben en zich kunnen oriënteren op het aanbod op de markt.
Iedere horecaleverancier die de nieuwe ondernemer een handje wil helpen kan zijn product of informatie via HorecaCadeau.nl onder de aandacht brengen
Horecasite.nl hoopt hiermee de startende ondernemer de ruimte te geven zich volledig te kunnen richten op de toekomstige gasten en het opzetten van een succesvolle horecaonderneming.
Op woensdag 15 oktober om 11.00 uur zal het eerste HorecaCadeau worden uitgereikt aan de eigenaar van Bar Bistro Joseph aan de Hoofdweg 728A, 2132BV te Hoofddorp.





Ingezonden persbericht