QuizWinners.com lanceert unieke online FashionQuiz


De FashionQuiz, een trendy manier om je kennis in stijl te testen

HILVERSUM, 20081014 -- QuizWinners.com lanceert een unieke online FashionQuiz, een kennisquiz met prikkelende vragen over de modewereld en duizenden modefoto's. Denk aan Doutzen Kroes, Marc Jacobs en de Schotse ruit; wat is `hot' en wat is `not'. Iedereen die nieuwsgierig is naar zijn of haar kennis van de modewereld is bij QuizWinners.com aan het goede adres.

De FashionQuiz, gesponsord door Mexx, geeft de mogelijkheid om de kennis te vergroten van menig modegroentje, maar ook als fashionista word je uitgedaagd. De quiz kan gespeeld worden tegen vrienden of familie, maar ook tegen een volslagen vreemde. Als speler maak je kans op een geheel verzorgd weekend weg voor twee personen naar de modesteden Parijs of Amsterdam. QuizWinners.com stelt een ruim budget beschikbaar om er in deze gerenommeerde shoppingsteden doorheen te jagen.

De uitdaging ligt in het kiezen van de juiste antwoorden op de vele vragen, aangevuld met passende foto's. De quiz hanteert het principe van 100% fairplay. Jouw kennis is dus direct van invloed op de uitkomst. Daarnaast wordt de quiz regelmatig geüpdate met tientallen nieuwe vragen.

"De FashionQuiz laat zien dat je op een speelse èn stijlvolle manier je kennis kan testen op het gebied van fashion. Van Kate Moss tot Manolo's, de quiz toont alle kanten van de modewereld," aldus Wouter Tabernal, oprichter van HIMES, het bedrijf achter de FashionQuiz.

De FashionQuiz kan, samen met vele andere quizzen, gespeeld worden op het unieke spelplatform QuizWinners.com. Hier kunnen quizzers met hun kennis strijden tegen andere spelers.

Over QuizWinners.com
QuizWinners.com is een uniek quizplatform waarbij spelers het tegen elkaar op kunnen nemen. Er zijn vele leuke en interessante quizzen te spelen, zoals de CuliQuiz, de NieuwsQuiz en de Quiz for Her. Spelers kunnen tegen betaling om prijzen spelen, maar ook gratis. Omdat er tegen échte tegenstanders wordt gespeeld, heeft de speler volledige controle over zijn prestaties. Daarnaast kunnen spelers elkaar rechtstreeks uitdagen, waardoor snel duidelijk wordt wie er de slimste is. QuizWinners.com is 24 uur per dag actief. Bestaande quizzen worden continu verrijkt met verse vragen en er komen regelmatig nieuwe quizzen bij. QuizWinners.com is ook actief in het buitenland, onder andere in Duitsland, Groot-Brittannië en de Verenigde Staten.
QuizWinners.com is ontwikkeld door Himes, producent en exploitant van entertainment voor internet en televisie en marktleider op het gebied van online kennisquizzen.





QuizWinners