Dé uitdaging voor muzikale studenten


Audities Nederlands Studenten Kamerkoor

UTRECHT, 20080822 -- Het Nederlands Studenten Kamerkoor (NSK) zoekt getalenteerde amateurzangers die zin hebben in een uitdaging! Het NSK is een projectkoor gericht op modern-klassieke muziek, dat ieder jaar opnieuw wordt samengesteld. Dit gebeurt d.m.v. audities die van 14 oktober t/m 31 oktober 2008 worden gehouden in Eindhoven, Enschede, Leiden, Groningen, Nijmegen, Amsterdam en Utrecht.

Hoe werkt het NSK?
Dit jaar staan we voor de achtste keer onder leiding van Maria van Nieukerken. Zij zal met de zangers een professioneel, modern-klassiek programma instuderen. Dat gebeurt in een intensieve repetitieperiode die bestaat uit 3 weekenden en 1 repetitieweek, waarna we in een tour door Nederland tijdens 6 concerten ons prachtige programma laten horen. Met als toplocatie Het Concertgebouw in Amsterdam! Bovendien bestaat het NSK dit jaar 35 jaar en viert ze haar 7e lustrum. Groot feest dus!

Waarom meedoen?
Het NSK is voor iedere jonge zanger een onmisbare ervaring, dé gelegenheid om in korte tijd ontzettend veel ervaring op te doen met modern-klassieke muziek en koorzang op hoog niveau. Er wordt vocal coaching gegeven door zangers uit het Nederlands Kamerkoor. Verder zijn bij concerten van het NSK podiumpresentatie en theatrale elementen een belangrijk aandachtspunt. Natuurlijk is het met zo'n 36 (pas afgestudeerde) studenten ook een hele gezellige tijd waarbij je veel mensen met dezelfde passie leert kennen.

Auditiedata
dinsdag 14 oktober Eindhoven
woensdag 15 oktober Enschede
donderdag 16 oktober Leiden
maandag 20 oktober Groningen
woensdag 22 oktober Nijmegen
vrijdag 24 oktober Amsterdam
maandag 27 oktober Utrecht

Meer informatie: www.nskk.nl of bel Marloes (06-46618877).





Nederlands Studenten Kamerkoor (NSK)