Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

De Commerciële Club Emmen - Zuidoost Drenthe en Syntens organiseren innovatiecongres 'The Future is NOW'.

Welke ondernemer wint de innovatieprijs 'De Voorloper'?

Dinsdag 14 oktober a.s. is Eden Hotel Emmen het decor voor het jaarlijkse innovatiecongres. Dit congres voor ondernemers met lef staat in het teken van de mogelijkheden van nieuwe media. Naast verschillende boeiende sprekers is het hoogtepunt van deze middag de uitreiking van de innovatieprijs 'De Voorloper'! Dit is een jaarlijkse innovatieprijs van de Commerciële Club Emmen - Zuidoost Drenthe bedoeld om ondernemerschap te stimuleren als het gaat om vindingrijkheid, creativiteit, originaliteit en vasthoudendheid. Door middel van 'De Voorloper' krijgt origineel ondernemerschap in Drenthe de aandacht die ze verdient. De prijs past bij de ambitie die ondernemers in deze regio willen uitstralen!

Het innovatiecongres 'The Future is Now!' is een congres voor ondernemers met lef. Met boeiende sprekers die hebben aangetoond dat ze lef hebben binnen hun vakgebied of branche. De eerste is Martijn Aslander, een naam die u vast vaker heeft gehoord. Martijn is een verbinder; hij verbindt mensen, technieken en mogelijkheden. De specialisatie van Martijn is lifehacking. Het draait er juist om hoe je internet vòòr je kan laten werken! Door slimmer te werken kun je slimmer leven. Wie wil dat nou niet?

De tweede spreker is Richard Lamb. De lezingen van Richard Lamb als trendwatcher worden gekenmerkt door een stortvloed aan praktijkvoorbeelden en veel interactie met de zaal. Richard laat aan de hand van toekomstscenario's zien welke impact technologie heeft op het dagelijks leven.

Na twee inspirerende sprekers is het tijd voor de workshops: We hebben voor u zes boeiende workshops samengesteld over de kansen van nieuwe media en ondernemerschap. Voor meer informatie kijkt u op www.innovatiecongres2008.nl.

Hoogtepunt van de middag is tenslotte de uitreiking van de innovatieprijs 'De Voorloper'.

Welke Drentse ondernemer neemt dit jaar de wisseltrofee mee naar huis?



Ingezonden persbericht