Politie Zeeland


---


Z-2006-2008 Aanrijding in Terneuzen
Op de kruising Mr. F.J. Haarmanweg / Rooseveltlaan in Terneuzen vond maandag om 14.30 uur een aanrijding plaats.
Een 23-jarige automobiliste uit Hulst stond op de Mr. F.J. Haarmanweg te wachten voor het rode licht. De vrouw kwam uit de richting van de N61 en wilde rechtsaf de Rooseveltlaan inslaan. Een achteropkomende 76-jarige man uit Terneuzen kon niet tijdig stoppen en een aanrijding was het gevolg. De 76-jarige man liep bij de aanrijding een gebroken borstbeen op, hij is opgenomen in het ziekenhuis in zijn woonplaats. De 23-jarige vrouw en een 34-jarige plaatsgenote, die bij haar in de auto zat, werden door het ambulancepersoneel onderzocht, maar zij hadden geen letsel opgelopen. Beide auto's raakten beschadigd.

O-2007-2008 Aanhouding in Goes
In de Spinne in Goes werd maandag om 20.45 uur een 16-jarige Goesenaar aangehouden.
Hij had omstreeks 20.00 uur in de sporthal in de Spinne woorden gehad met een 23-jarige man uit Breda. Hieruit ontstond een handgemeen waarbij de 23-jarige meerdere keren geslagen werd. Ook werd hij door de 16-jarige mondeling bedreigd. De Goesenaar is ingesloten en de politie heeft de zaak nog in onderzoek.

W-2008-2008 Vrouw bestolen van portemonnee, Vlissingen
Maandag tussen 14.45 en 15.15 uur werd een 100-jarige vrouw uit Vlissingen in haar woning door een onbekende jongeman bestolen van haar portemonnee.
De man kwam de woning binnen door zich voor toe doen als medewerker van een zorginstelling. Hij leidde de vrouw af door druk te praten en toen hij weer vertrokken was, bemerkte de vrouw dat haar portemonnee, met daarin enkele tientallen euro's, verdwenen was. De jongeman, ca. 20 jaar, getinte huidskleur, kort krullend haar en tamelijk kort van stuk, is per fiets vertrokken.
De politie geeft de volgende tips:
Vraag een persoon aan de deur wat deze komt doen. Vraag naar diens legitimatie en bel eventueel ter controle het betreffende bedrijf. Laat de bezoeker niet binnen en sluit de voordeur terwijl u belt. Meer tips vindt u op onze website www.politie.nl/zeeland > Preventie > Veilig wonen.