Ingezonden persbericht



---

PERSBERICHT
Veenendaal, 14 oktober 2008

GINAF Trucks levert twee monteurs voor "Le Dakar" 2009

Het GINAF Rally Power team zal in januari weer deelnemen aan "Le Dakar". Om de hooggespannen verwachtingen van deze uitdagende race waar te kunnen maken is ervaring onontbeerlijk. Vandaar dat twee monteurs van GINAF Trucks in het team zijn opgenomen.

Het gaat hierbij om Albert de Rooder en Gert-Jan de Koning, beiden woonachtig in Lunteren. Ze werkzaam in de Veenendaalse truckfabriek, waar zo'n 270 voertuigen per jaar worden geproduceerd. Elke truck wordt volledig geassembleerd door slechts enkele mensen. Zij beschikken dan ook over veel kennis op het gebied van mechanica, elektronica en hydrauliek.

GINAF Rally Power heeft een duidelijke doelstelling: zo hoog mogelijk te eindigen in de rally. Daarnaast heeft het service-team "GINAF Rally Service" zich ten doel gesteld alle GINAF voertuigen aan de finish te brengen, en daar zijn topmonteurs voor nodig.

GINAF Rally Power zal in de editie van 2009, die gehouden wordt in Argentinië en Chili, weinig aan het toeval overlaten. Het zal van start gaan met een respectabele vloot voertuigen en een grote hoeveelheid materiaal en mankracht. Drie wedstrijdtrucks, vier assistentietrucks en drie jeeps, totaal bemand door 33 mensen zullen in Zuid-Amerika actief zijn.

De voertuigen zullen eind november worden verscheept naar Buenos Aires. Daar gaat de Dakar rally op 3 januari 2009 van start, de finish is eveneens in Buenos Aires, op 18 januari.

Luc Scholtus
Marketing & Sales
+31 (0) 6 51 10 49 45
lscholtus@ginaf.nl

GINAF Trucks bv
Wageningselaan 24
3903 LA Veenendaal
The Netherlands
Tel. +31 (0) 318 557 444
Fax +31 (0) 318 510 983