Ingezonden persbericht


Rockstarzz ft. Antoine Montana & DJ Bo ­ Rap Das Armas

De DJ BO die Sinds 1992 al een internationale artiest is, met grote succesen , zoals , twee maal een top 10 notering in frankrijk & belgie maar zijn hoogtepunt is nog altijd een nummer 1 hit in 22 landen in 92/93/94 met het lied " de puta madre " waar de climax in spanje was 7 weken nummer 1 in de spaanse top40 heeft gestaan te samen met de uit st. petersburg afkomstige rus die woonachtig is in munchen Duitsland. De Russische TONEE MONTANA die als producer heeft gewerkt met vele artiesten zoals Puff Daddy, Jack Knight, US5, Sergio Mendes, Nicole da Silva, Rednex, Fatman Scoop en vele anderen waar voor hij een Gouden en Platina hits scoorde in de Verenigde Staten van Amerika vormt het duo de squad "ROCKSTARZZ".

ROCKSTARZZ , TONEE MONTANA & DJ BO zijn de producer/djs achter dit concept. TONEE MONTANA reist elk kwartaal voor een periode van 3 weken naar Brazilië , voor bezoeken aan de familie van zijn Braziliaanse vrouw. De buitenwijken van Rio de Janeiro staan erom bekent om zijn milities en gesloten gemeenschap waar men voor elkaar zorgt via een maffia( familia ) achtige manier. Hier wordt een oorlog gevoerd die al jaren lang ,en nog langer , aan zal houden. In zijn periode aan de favalla's gaat hij tevens met de milities mee op pad, als zijnde familiare ondersteuning.

Hier dus de basis van " RAP DAS ARMAS " waar in een verboden lied , de milities verheerlijkt wordt door de vocals van mc bonecu uit rio de janeiro. De opvolgende club knaller van deze mannnen is de volks hymne " lambada ", gemaakt i.s.m. mc junior don uit Trinidad. Verder is de muziek beïnvloed door de Nederlandse eclectische sound en de duitse electro samen met de Caribische invloeden, De bayla funk achtige sounds geven het eigen stoere impact welcome to the ROCKSTARZZ.

Info, licensing and bookings: B-Bass Music & Events Group +31 (0)299 ­ 417123 | info@b-bassmusic.com | www.b-bassmusic.com