Persbericht: VNU Exhibitions Europe

Persbericht

Utrecht, 14 oktober 2008
Overnachtingsmogelijkheden voor bezoekers Kampeer & Caravan Jaarbeurs 2008

In de binnenstad van Utrecht wordt de allereerste camperplaats ooit ingericht. Dankzij deze tijdelijke voorziening kunnen de kampeerautobezitters onder de bezoekers van de Kampeer & Caravan Jaarbeurs (16 t/m 22 oktober) dit jaar overnachten bij het beurscomplex, op loopafstand van het centrum. Met deze camperplaats heeft niet alleen de Jaarbeurs, maar ook de stad Utrecht een primeur. De camperplaats bevindt zich tijdens de beurs op een volledig omheind parkeerterrein en wordt tot stand gebracht in een samenwerking tussen de Nederlandse Kampeerauto Club NKC, Kampeer & Caravan Jaarbeurs en Jaarbeurs Utrecht. Zo kunnen bezoekers een dagje beurs koppelen aan een bezoekje aan het fraaie middeleeuwse centrum van de Domstad.
Vol is volOnder het motto 'vol is vol' kunnen eigenaren van kampeerauto's gebruik maken van een voordelig (? 50) arrangement met vaste combinaties van twee dagen verblijf op de camperplaats. Vrijwilligers van de NKC zorgen voor een goede doorstroming op het terrein. Het arrangement bestaat uit twee overnachtingen op de camperplaats, twee dagen toegang tot de beurs voor twee personen, korting op een ontbijt bij de catering van Jaarbeurs Utrecht, korting op koffie met gebak en nog een leuk extraatje.
VeiligheidsinspectieOp de unieke camperplaats, die voldoende ruimte biedt voor 35 voertuigen, zal BOVAG de kampeerauto´s onderwerpen aan een veiligheidsinspectie. Vooral zaken als gas, banden en elektronica, komen aan bod. Tijdens deze vrijblijvende controle geeft de BOVAG-monteur de campereigenaren ook tips voor periodiek onderhoud van de kampeerauto.
OpeningstijdenDe Kampeer & Caravan Jaarbeurs wordt gehouden van donderdag 16 t/m woensdag 22 oktober 2008 in de Jaarbeurs in Utrecht. De openingstijden zijn dagelijks van 10.00 uur tot 18.00 uur.

Noot voor de redactie (