Ingezonden persbericht



- PERSBERICHT -

DRIE NOMINATIES TAXI INNOVATIE PRIJS 2008

Dit jaar wordt tijdens de Taxi Expo 2008 voor de vierde maal de prestigieuze Taxi Innovatie Prijs (TIP) uitgereikt. Dankzij de Taxi Innovatie Prijs wordt er extra aandacht gevestigd op het belang van innovatie en kwaliteit in de bedrijfstak kleinschalig personenvervoer. De Taxi Expo vindt plaats op vrijdag 28 & zaterdag 29 november in het Expo Center te Houten.

Dit jaar ontving de vakjury veel inzendingen. De afgelopen prijsuitreikingen lieten al zien dat steeds meer bedrijven inzenden, en de jury hoopt dat volgend jaar nog meer toeleveranciers en vervoerders de moeite zullen nemen spontaan hun innovatie in te zenden. De juryleden zijn er van overtuigd dat er meer `nomineerbare' innovaties in deze dynamische bedrijfstak te vinden zijn.

De genomineerden voor de Taxi Innovatie Prijs 2008 zijn (in willekeurige volgorde): ­ Prestige Taxicentrale BV Utrecht met de `Kilometerbundel' ­ Infodata Solutions in Amersfoort met de `IDS-planning' ­ Prestige Taxicentrale BV Utrecht met `Taxi Bavaria'

De deskundige vakjury bestaat dit jaar uit:
­ André Testa, juryvoorzitter en voormalig voorzitter en erevoorzitter van Koninklijk Nederlands Vervoer (KNV)
­ Lysbeth van der Kroon, lid Vereniging Reizigers Openbaar Vervoer (ROVER) ­ Onno van Drunen, managing consultant VeDeCe Consultancy ­ Simon Huiberts, Huiberts Transportinnovatie, secretaris Innovatiecommissie KNV Taxi ­ Remko Mast, eerste onderhandelaar Taxi-CAO FNV Bondgenoten ­ Michel Brull, directeur Automotive Group Zuid Maastricht ­ Wim Faber (secretaris), hoofdredacteur Magazine Personenvervoer

Juryvoorzitter André Testa reikt de prijs op vrijdag 28 november rond 17.00 uur uit. Dat gebeurt tijdens een speciale bijeenkomst die wordt voorafgegaan door een innoverende gastspreker. De gehele vrijdagprogrammering is gericht op de ondernemers en deze dag wordt afgesloten met de traditionele leden van KNV Taxi feestavond. Het zaterdagprogramma met workshops en buitenactiviteiten zal gericht zijn op de medewerkers uit de branche. Bezoekers kunnen zich gratis voorregistreren via de website www.taxi-expo.nl.

402EVENTS.COM organiseert diverse automotive evenementen in binnen- en buitenland en is een dochteronderneming van Telegraaf Media Groep (TMG). De gespecialiseerde evenementen zijn gericht op specifieke onderwerpen binnen de automotive branche, waaronder classic cars, oldtimers, fleet- en taximanagement, exclusieve auto's, tuning, motoren en trucks. Met een aanbod in zowel indoor als outdoor events biedt 402EVENTS.COM een gevarieerd business- en consumentenprogramma. Voor Taxi Expo 2008 biedt Magazine Personenvervoer mediaondersteuning.


- einde persbericht -

Noot voor de redactie /