Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Innovatieprijs 'De Voorloper 2008' is gewonnen door Ad Swanink van STC B.V.!

Vandaag, dinsdag 14 oktober, organiseerde de Commerciële Club Zuidoost Drenthe samen met Syntens een congres over innovatie 'The Future is NOW!'. Centraal stonden de mogelijkheden van nieuwe media. Het congres werd gehouden in Eden Hotel Emmen.

De Voorloper
Een belangrijk onderdeel van dit congres was de prijsuitreiking van de innovatieprijs voor Drenthe, de Voorloper. De prijs is dit jaar gewonnen door STC B.V. uit Coevorden, vertegenwoordigd door de heer Ad Swanink.

STC B.V. heeft zich gespecialiseerd in het produceren van uitrustingstukken voor grondverzet- en industriële machines. Het gewenste product wordt op maat uitgewerkt door eigen constructeurs met ruim 30 jaar ervaring op dit vakgebied. In combinatie met de aanwezige vakkennis van de allround medewerkers worden er producten van topkwaliteit geleverd naar wens van klanten in en buiten Europa.

STC richt zich in het bijzonder op het toeleveren van half-fabrikaten en het uitvoeren van reparaties van alle mogelijke uitrustingstukken. Levering van snelwisselaars, speciale grote graafbakken, aanpassen van gieken, giek wisselsystemen, sloopgieken, schrootscharen, shredders en overige producten voor de Grond-, Weg- en Wegenbouw sector en industrie.

Ad Swanink, de ondernemer achter STC, is een bevlogen ondernemer met visie, met passie voor zijn vak en met passie voor zijn mensen. Een fantastische winnaar! De prijs werd aan Ad Swanink overhandigd door Bert Holtkamp van Holtkamper, winnaar De Voorloper 2007.



Ingezonden persbericht