VoiceCon(R) Amsterdam van TechWeb presenteert centraal thema

11/09/2008 00:50

PR Newswire

SAN FRANCISCO, September 10 /PRNewswire/ --

- Marktmomentum groeit voor Europese lancering van VoiceCon, met Cisco, IBM, Microsoft, KPN, Siemens en Koninklijke Shell als hoofddeelnemers

VoiceCon Amsterdam(R), geproduceerd door TechWeb, heeft vandaag haar centrale thema en lijst van exposanten bekendgemaakt, illustratief voor de enthousiaste ontvangst door de markt van de Europese lancering van het merk VoiceCon. VoiceCon Amsterdam wordt gehouden van 14 tot 16 oktober in de Amsterdamse RAI. Voor registratie en details betreffende de conferentie kunt u terecht op http://www.voicecon.eu.

Tot de belangrijkste sprekers behoren: Joe Burton, vicevoorzitter en technisch directeur van Unified Communications bij Cisco; David Farrell, vicevoorzitter van IBM Software Europe; Eric Swift, senior directeur bij Microsoft; John van Vianen, senior voorzitter bij ICT Services, KPN; Johan Krebbers, groeps-ICT-architect van Koninklijke Shell; Gerhard Otterbach, lid van de raad van bestuur van Siemens Enterprise Communications.

VoiceCon Amsterdam is opgezet om leidinggevenden in het bedrijfsleven te helpen bij het beantwoorden van twee fundamentele vragen: Hoe kies en bouw ik het platform voor IP-telefonie en bedrijfscommunicatie dat past bij mijn onderneming? En hoe kan ik dat platform gebruiken voor het samenbrengen van alle communicatie en andere toepassingen in opkomst? In aanvulling op de hoofdpresentaties biedt VoiceCon Amsterdam een volledig aanbod aan studiebijeenkomsten en vergadersessies waaraan door de grootste denkers en marktleiders op het gebied van de Europese bedrijfscommunicatie wordt meegewerkt, waaronder analisten, consulenten, verkopers en netwerkoperators. Zoals gebruikelijk bij VoiceCon zullen tijdens de gehele conferentie leidinggevenden uit het bedrijfsleven op het podium aanwezig zijn om te spreken over hun vorderingen bij de migratie naar IP-telefonie, Unified Communications en Converged Networks. Ze zullen spreken over de factoren die een doorslaggevende rol hebben gespeeld bij hun migratiekeuzes en de lessen die ze hieruit getrokken hebben -- op technisch, financieel en organisatorisch gebied.

"Dit is een uniek tijdperk in bedrijfsnetwerken," aldus Fred Knight, general manager van VoiceCon. "Er leidt niet langer één migratiepad naar IP-telefonie, Unified Communications en Converged Networks. VoiceCon Amsterdam kijkt naar nieuwe geavanceerde technologieën en diensten, analyseert de invloed ervan op bedrijfscommunicatie, en vraagt toonaangevende leveranciers -- en klanten - te spreken over hun nieuwste strategieën. Op dit kritieke moment in de ontwikkelingen naar een nieuw systeem voor bedrijfscommunicatie, geeft VoiceCon Amsterdam het bedrijfsleven een goede indicatie van hoe ver we nu zijn -- en wat we nog kunnen verwachten."

"Het doet me tevens deugd te kunnen aankondigen dat in het Demo Pavilion van VoiceCon Amsterdam vele toonaangevende bedrijven op het gebied van bedrijfscommunicatie aanwezig zullen zijn," vervolgt Knight. "Het Demo Pavilion biedt een unieke gelegenheid aan ondernemingen om de allernieuwste communicatieproducten en diensten te aanschouwen, en kennis te maken met de belangrijkste leveranciers van apparatuur, software en diensten waaruit de systemen zijn opgebouwd."

Tot de Diamond Sponsors van VoiceCon Amsterdam behoren KPN, Siemens, Psytechnics en IBM. Tot de Platinum, Silver en Gold Sponsors behoren Microsoft, Mitel, Prognosis, Eaton, LG Nortel, Motorola, NetIQ, Polycom en Qunitum.

Over VoiceCon(R)
VoiceCon(R)is de toonaangevende conferentie en expositie voor IP-telefonie, Converged Networks en Unified Communications voor bedrijven in Noord-Amerika en is nu in haar 18e jaar. VoiceCon(R) brengt de verantwoordelijken in het bedrijfsleven en leveranciers, analisten en consulenten uit de industrie bij elkaar om zich te richten op de kwesties die een centrale rol spelen bij bedrijfsnetwerken en -communicatie. Nu het belang van IP-telefonie en convergentie steeds zwaarder gaan wegen, is VoiceCon uitgebreid tot twee jaarlijkse beurzen: VoiceCon San Francisco, dit jaar weer in het Moscone North Convention Center in San Francisco, van 10 tot 13 november 2008 en VoiceCon Orlando, gepland van 30 maart tot 2 april 2009 in het Gaylord Palms Hotel. VoiceCon Orlando werd ondanks genoemd op de lijst 'Fastest' 50 van Tradeshow Week, een voorname prijs voor de snelst groeiende handelsbeurzen. Het evenement kreeg deze onderscheiding voor de groei van de beurs tussen 2004 en 2006. VoiceCon heeft onlangs een nieuwe website geopend
-- No Jitter, (http://www.nojitter.com/) met dagelijkse blogs and analyses op het gebied van IP-telefonie, Unified Communications en Converged Networks voor bedrijven. VoiceCon dient de zakelijke communicatiegemeenschap daarnaast met twee wekelijkse nieuwsbrieven via e-mail: VoiceCon eNews ( http://www.voicecon.com/enews) en VoiceCon UC eWeekly
( http://www.voicecon.com/unified-communications/) en de VoiceCon Webinar-serie. Voor meer informatie, zie http://www.voicecon.com/.

Over TechWeb
TechWeb, wereldwijde leider op het gebied van bedrijfstechnologiemedia, is een innovatief bedrijf dat is gericht op het vervullen van de behoeften van verantwoordelijken op het gebied van technologie en handelaren wereldwijd. TechWeb produceert de meest gerespecteerde en gebruikte mediamerken op de bedrijfstechnologiemarkt. Op dit moment nemen meer dan 13,3* miljoen professionals op het gebied van bedrijfstechnologie actief deel aan onze community's die zij opgebouwd rond onze mondiale face-to-face evenementen Interop, Web 2.0, Black Hat en VoiceCon; online informatiebronnen , zoals het TechWeb Network, Light Reading, Intelligent Enterprise, InformationWeek.com, bMighty.com en The Financial Technology Network; en de toonaangevende, bekroonde periodieken InformationWeek, TechNet Magazine, MSDN Magazine en Wall Street & Technology Magazine. TechWeb biedt daarnaast de nieuwste end-to-end-diensten op het gebied van prestatiemarketing, geïntegreerde media, onderzoek en analyse. TechWeb is een divisie van United Business Media, een internationale leverancier van nieuwsdistributie en gespecialiseerde informatiediensten met een marktkapitaal van meer dan US$
2,5 miljard.


*13,3 miljoen zakelijke verantwoordelijken: gebaseerd op het aantal maandelijkse verbindingen

Over United Business Media Limited
United Business Media Limited is een toonaangevend internationaal bedrijfsmediabedrijf. We informeren markten en brengen kopers en verkopers bij elkaar tijdens evenementen, online, op papier en met de informatie die ze nodig hebben om met succes zaken te doen. We richten ons op professionele en commerciële gemeenschappen, van dokters tot game-ontwikkelaars, van journalisten tot juweliers, van boeren tot apothekers, waar ook ter wereld. Onze 6500 medewerkers in meer dan 30 landen zijn georganiseerd in specialistische teams die deze gemeenschappen van dienst zijn en hen helpen bij het zakendoen en effectiever en efficiënter te werken.

Zie http://www.unitedbusinessmedia.com voor meer informatie.

Website: http://www.cmp.co
Natalia Wodecki, PR Manager van TechWeb, +1-415-947-6762, nwodecki@techweb.com






-