Gemeente De Marne


Informatieavonden over Gemeentelijke Verkeers- en Vervoersbeleid in De Marne


1E Infoavond Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersbeleid voor Inwoners en Dorpsbelangen

Datum: woensdag 15 oktober 2008
aanvang: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) locatie: Gemeentehuis De Marne, R. Ritzemastraat 2 te Leens

Op woensdag 15 oktober wordt een infoavond worden gehouden over het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersbeleid. Deze infoavond is bedoeld voor inwoners en de besturen van dorpsbelangen uit de gemeente De Marne. Op deze avond worden de uitgangspunten, de resultaten van de ongevallenanalyse en de risicoanalyse gepresenteerd. Het doel van deze informatieavond is informatie te geven over de inhoud van het gemeentelijk verkeers- en vervoersplan (GVVP). Gediscussieerd kan worden over nut en noodzaak van het voeren van een actief verkeers(veiligheids)beleid waaronder knelpunten, type maatregelen, uitvoering en prioriteiten. Het gaat niet alleen over infrastructuur, maar nadrukkelijk ook over gedragsbeïnvloeding. De regiopolitie en de provincie Groningen zijn op deze avond aanwezig. Deze bijeenkomst is van belang om uw mening te horen over het verkeers(veiligheids)beleid.


2E Infoavond Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersbeleid voor Ondernemers, Arriva, NLTO, TLN, Veilig verkeer Nederland, Hulpdiensten Datum: donderdag 16 oktober 2008
aanvang: 20.00 uur (zaal open om 19.30 uur) locatie: Gemeentehuis De Marne, R. Ritzemastraat 2 te Leens

Op donderdag 16 oktober wordt een infoavond gehouden over het Gemeentelijk Verkeers- en Vervoersbeleid. Deze avond is alleen bedoeld voor Ondernemers, Arriva, NLTO, TLN, Veilig verkeer Nederland, Hulpdiensten ed. Zie verder de tekst voor de infobijeenkomst van 15 oktober (1e infoavond).