Ingezonden persbericht


AMSO 5 jaar!

Het Amsterdam Symphony Orchestra bestaat 15 oktober a.s. 5 jaar en dit wordt op twee manieren gevierd.

Op woensdag 15 oktober sluit dirigent en oprichter Peter Sánta op Beursplein 5 de beurs met een gongslag (17.30 uur). Deze gongslag zal de eerste fase van de wording van het orkest symbolisch 'uitluiden' en de tweede fase 'inluiden'. Er zal kort worden stilgestaan bij een aantal belangrijke momenten uit de geschiedenis van het orkest en ook wordt er iets verteld over de plannen die Sánta heeft voor de volgende 5 jaar. Mocht u hierbij willen zijn dan kunt u op de gastenlijst worden gezet (office@amsterdamsymphony.com).

Dan wordt natuurlijk ook het publiek bij de feestelijkheden betrokken. Voor de concerten die het AMSO in oktober geeft verloot het orkest 100 x 2 gratis kaartjes. Het enige wat men hoeft te ondernemen om aan de loterij mee te doen is een mailtje sturen naar tickets@amsterdamsymphony.com waarin duidelijk naam en adresgegevens (inclusief telefoon en e-mail) staan vermeld, de datum waarvoor men de kaartjes zou willen ontvangen en de actiecode: AMSO 5 jaar.

Deze actie geldt voor de volgende concerten:

Donderdag 16 oktober, 20.15 uur - De Doelen, Rotterdam

Dinsdag 21 oktober, 20.15 uur - Het Concertgebouw, Amsterdam

Woensdag 22 oktober, 20.15 uur - Dr Anton Philipszaal, Den Haag

Op het programma staan Mozart's Haffner symfonie nr. 35, Tchaikovsky's Rococo Variaties (met de cellist Adrian Brendel als solist), Ravel's Tombeau de Couperin en Haydn's Londen symfonie nr. 104.

Deze actie mag u vrij en zo vaak u wilt vermelden in uw medium en u mag de actie ook deels 'claimen' ('lezers/luisteraars/kijkers van ... kunnen gratis kaartjes winnen door ...').

Zie voor meer informatie over het orkest www.amsterdamsymphony.com. Als u vragen heeft dan kunt u ons altijd bellen (020-5210430).

(W) http://www.amsterdamsymphony.com/ (A) Prinsengracht 699, 1017 JV Amsterdam (T) +31 (0)20 521 04 30 (E) info@amsterdamsymphony.com