Ingezonden persbericht


KUBUS de ondernemer viert

1e lustrum
en opent 49ste vestiging in Hengelo

Hengelo / Lunteren, 14 Oktober 2008,

Kubus de ondernemer, franchise organisatie voor administratiekantoren, viert dit jaar haar 1e lustrum. In 2003 is de Kubus Coöperatie opgericht met twee leden. Nu vijf jaar later telt de Coöperatie inmiddels 49 leden. Dit betekent een constante toestroom van tien nieuwe Kubus kantoren per jaar.

De omzet van Kubus is gestegen door enerzijds een toename van het aantal kantoren en anderzijds door een forse autonome groei van de zittende Kubusvestigingen. Bij de start in 2003 bedroeg de omzet een kleine ¤ 500.000,= en groeit voor 2009 naar verwacht richting ¤ 4 - 5 mln. De komende tijd verwacht Kubus, een extra stijging van het aantal klanten en van het aantal vestigingen. Door de huidige kredietcrisis gaat de ondernemer weer op de kleintjes letten.

Kubus rekent voor het einde van haar lustrumjaar op nog zes nieuwe kantoren. We komen dan uit op 55 à 60 Kubus vestigingen aan het eind van 2008 . De vestigingen zijn steeds beter verspreid over het land. Maandelijks bezoeken een groot aantal geïnteresseerde franchisenemers onze voorlichtingsbijeenkomsten, zegt de voorzitter van KUBUS Coöperatie, hetgeen met name te verklaren is door het succes van de Kubusformule.

De kracht van Kubus: openheid en transparantie naar klanten, naar de vestigingen, en tussen de vestigingen. Daarnaast blijkt Kubus in staat haar leden te ondersteunen bij de opbouw van zijn/haar kantoor. Dit wordt bevestigd door Rumo Vergouwen, nieuw Kubus lid van de 49ste vestiging in Hengelo. Als voormalig eigenaar van o.a. een assurantiekantoor weet Rumo als geen ander wat transparant zijn betekent, hetgeen hij van KUBUS mag verwachten. Uiteraard is Rumo niet meer actief in de assurantiën. Hij stelt zijn kennis op dit terrein wel aan Kubus en haar klanten ter beschikking.

" Kubus ,vierkant achter uw zaak " geeft volgens Rumo Vergouwen van Kubus Hengelo precies aan waar het binnen Kubus om draait. " Dit wordt niet alleen waargemaakt voor klanten, maar ook binnen de coöperatie. Hier doen de klanten van Kubus hun voordeel mee, aldus de 49ste franchisenemer bij ondertekening van zijn contract.

Wie meer wil weten over de franchiseformule kijkt op www.kubus.nl.

Over Kubus Coöperatie (www.kubus.nl)

Kubus Coöperatie is een veelzijdige financiële dienstverlener voor het Midden- en Kleinbedrijf. Met een sterke lokale aanwezigheid en professionele ondersteuning vanuit de hoofdvestiging timmert Kubus aan de weg om kwalitatief hoogstaande service te verlenen tegen een redelijke prijs.

Meer informatie over Kubus Coöperatie vindt u op www.kubus.nl


---

Noot voor de redactie: (

Ingezonden persbericht