Ingezonden persbericht


Persbericht -

Festivals, kerstmarkten en andere evenementen op OnderwegInfo.nl

Op OnderwegInfo.nl vindt de bezoeker een handig overzicht van festivals, markten, feesten en andere speciale evenementen. In en buiten Nederland.

Met de Kerst in het vooruitzicht uiteraard de Kerstmarkten en andere Kerstevenementen. Bekende markten en evenementen zoals Winterland in Maastricht en Winterpret in Brussel maar bijvoorbeeld ook de Christmas Pudding Run in Londen.

Ook voor de rest van het jaar is er voldoende inspiratie voor een korte vakantie of weekendje weg. Zo is er elk jaar in Brussel het weekend van het Bier, is het Fiesta de la Mercè het belangrijkste evenement van Barcelona en wordt het Fringe Festival in Edinburgh wel het meest vermakelijke evenement van Europa genoemd.

OnderwegInfo.nl geeft een overzicht voor het hele jaar en regelmatig worden nieuwe evenementen toegevoegd.

In de wekelijkse OnderwegNieuwsbrief wordt regelmatig aandacht besteed aan evenementen in binnen- en buitenland.

Over OnderwegInfo.nl
Een restaurant om onderweg af te spreken, een hotel om te overnachten, informatie over mobiel werken, de verkeersregels over de grens, maar uiteraard ook de actuele file-informatie en het laatste autonieuws vindt de bezoeker op OnderwegInfo.nl.

Daarnaast wordt aandacht besteed aan reistips voor binnen- en buitenland, tips voor korte vakantie, stedentrips, de attracties en de mooie plekjes. Kortom allerlei handige informatie voor onderweg. Dit alles gerubriceerd onder zaak-smaak-vermaak.