Ingezonden persbericht


Persbericht

Roosendaal 15 oktober 2008

Indoor Skydive Roosendaal genomineerd voor innovatie award Management support event '08.

Indoor Skydive Roosendaal is genomineerd voor de innovatie award op de management support event 2008. Deze nominatie is voor de meest innovatieve en vernieuwende concepten op de vakbeurs voor secretaressen en managementondersteuners, 6 en 7 november in Jaarbeurs Utrecht.

Indoor Skydive Roosendaal heeft deze nominatie te danken aan het unieke concept van indoor skydiven in de Benelux. Deze beleving is ideaal voor bedrijfsevents, personeelsfeestjes of teambuilding. Mede daardoor ideaal voor de doelgroep van de beurs. Indoor Skydive Roosendaal wilt op deze beurs iedereen in aanraking laten komen met haar unieke arrangementen waarbij beleving en inspiratie centraal staan.

Deze nominatie steunt onze gedachte dat we bezig zijn met een vernieuwend concept waar het bedrijfsleven naar opzoek is. Aldus manager marketing en commerciële zaken, Robert Ros. De reacties op bij ons georganiseerde bedrijfsevents zijn geweldig positief. Vooral omdat het indoor skydiven veilig, voor iedereen toegankelijk en ontzettend leuk is. We zien dus ook een duidelijke toename in aanvragen en boekingen.

Mensen kunnen stemmen op www.msevents.nl onder de link innovatie award.

Noot voor de redactie /