Ingezonden persbericht


TRUST TEAM ARDEN BEVESTIGT RENGER VOOR GP2 RACE DUBAI

Vanmiddag heeft Trust Team Arden telefonisch bevestigd dat Renger al eerder dan gepland de kans krijgt zich te bewijzen in de GP2 klasse. Renger zal voor Trust Team Arden uitkomen tijdens de prominente race in Dubai op 5-6 december 2008. Trust Team Arden heeft ook een optie genomen op Renger zijn diensten voor de GP2 Main Series 2009. Het resultaat van Renger's eerste GP2 race zal van doorslaggevend belang zijn. Bovendien zal Renger in zijn laatste Euroseries F3 race op Hockenheim over anderhalve week alles op alles moeten zetten om in de top-3 van het klassement te eindigen.

Download hi-res image
Renger: "Ik ben extreem verrast en blij. Mijn GP2 test ging redelijk goed, maar ik had nog veel sneller kunnen zijn. Derhalve had ik niet verwacht dat ik zo snel een nieuwe kans zou krijgen. Dit is de mooiste kans uit mijn leven en ik ga hem met beide handen aanpakken. Ik wil bewijzen dat ik een van de snelste nederlandse coureurs van dit moment ben. Graag wil ik teambaas Christian Horner en in het bijzonder mijn sponsor en teamsponsor Michel Perridon van Trust International bedanken voor deze unieke kans en het vertrouwen dat ik heb gekregen. Het team is vorig jaar in de GP2 Asia Series in de top-3 geeindigd, dus ik weet wat mij te doen staat. Ik ben er klaar voor!"

Op www.trustrenger.com verschijnt altijd het laatste nieuws. Tijdens en na de GP2 Race in Dubai zal een uitgebreid verslag worden gepubliceerd. Bezoek voor meer informatie over GP2 Series www.gp2series.com.



Ingezonden persbericht