Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Hilversum, 15 oktober 2008

NIEUWE GEZICHTEN IN ONM
DIRK TAAT, BO MAERTEN EN MILJUSCHKA WITZENHAUSEN VERSTERKEN CAST

Er staat een hoop te gebeuren bij ONM! Vanaf november maken maar liefst drie nieuwe acteurs hun opwachting: Dirk Taat, Bo Maerten en Miljuschka Witzenhausen. De komst van de drie knappe koppen zal een hoop stof doen opwaaien. Een ding is zeker: de komende wintermaanden worden warmer dan ooit bij ONM!

Dirk Taat werkt als model bij Elite Models en heeft daarnaast televisieklussen gedaan. Bij ONM maakt hij op 17 november zijn soapdebuut als de 24-jarige Alex Luzack. Deze ambitieuze aannemer is gek op snelle auto's en mooie vrouwen. Esmee valt al snel als een blok voor de macho. Maar als ze er achter komt dat hij al een vriendin heeft, verandert hun band drastisch.

Miljuschka Witzenhausen is bekend van de jongerenzender TMF, waar ze tot 2007 als VJ werkzaam was. Ze is vanaf 28 november in ONM te zien als de 23-jarige bloedmooie Jacqueline Brunel. Jacqueline is studente en klust bij als DJ. Zo komt ze in contact met Esmee, die een club runt. Maar dan ontdekt Jacqueline dat Esmee het met haar vriend doet: ze is namelijk de vriendin van Alex.

Bo Maerten kent men van de film Timboektoe en speelt in ONM vanaf 8 december de vijftienjarige Kim Klein. Ze heeft voordurend ruzie met haar moeder, totdat ze ontdekt dat ze ernstig ziek is en niet lang meer te leven heeft. Ze moet afscheid nemen van haar moeder, maar Kim draagt ondertussen een groot geheim met zich mee: ze is zwanger.

Beeld van de drie nieuwe acteurs is te vinden op onze perssite: pers.bnn.nl.

Meer informatie: BNN Communicatie
Laura Muscas, tel: 035-6268913, e-mail: Laura.Muscas@BNN.nl