Frugi Venta (Groenten en Fruit Handelsplatform Nederland)


23-09-2008
Officiële aftrap Arbocatalogus op 16 oktober in Utrecht

Binnenkort organiseert Frugi Venta een bijeenkomst voor belangstellenden uit de agf-sector. Tijdens deze bijeenkomst, die wordt gehouden op donderdag 16 oktober vanaf 14.00 uur, wordt de Arbocatalogus officieel gelanceerd in Het Oude Tolhuys in Utrecht.

Officieel moet de Arbocatalogus nog worden goedgekeurd door de Arbeidsinspectie. De vakbonden hebben inmiddels een voorlopig fiat gegeven. De informatie is al wel te raadplegen op www.gezondehandel.nl.

De Arbocatalogus biedt tools en praktische oplossingen voor Arbo-vraagstukken. Dit zijn oplossingen voor knelpunten die u tegenkomt in uw werk op het gebied van fysieke belasting en intern transport. De tools geven informatie over de grootte van de knelpunten op de werkvloer. De Arbocatalogus is bedoeld voor werknemers en werkgevers van groothandels in groenten en fruit. Het product is tot stand gekomen door samenwerking tussen werknemersorganisaties (RMU, FNV en CNV) en Frugi Venta. Tevens geeft onze adviseur vhp Ergonomie meer uitleg over toepassing van het opstapbordes.

Binnenkort wordt de officiële uitnodiging voor de bijeenkomst verstuurd.
U kunt zich alvast aanmelden via: info@frugiventa.nl