RTL Group

Proosten en toosten met de meisjes uit 't Gooi

Bo, Pauline, Kimberly, Florine en Leslie zijn de Echte Gooische Meisjes waar het om draait in de nieuwe gelijknamige reality serie bij RTL 5. Vanaf donderdag 16 oktober is het de beurt aan de jonge Gooische generatie die acht weken lang een uniek kijkje geeft in haar échte dagelijkse leven. Klopt het beeld dat de buitenstaander heeft van t Gooi? De kijker kan het zelf aanschouwen, want deze vijf vriendinnen zijn er geboren en getogen.

Riante villas, dure autos en verre vakanties zijn normale zaken in de levens van deze vijf meisjes tussen de 17 en 23 jaar. Ze zijn gewend om op de golfbaan te vertoeven, gezien en bekeken te worden tijdens polowedstrijden en laten zich graag verwennen in luxueuze schoonheidssalons. De meiden houden verder van een glaasje champagne en proosten er dan ook lustig op los tussen het shoppen door. Maar ook zij hebben, net als hun leeftijdsgenoten, last van onzekerheden en verkeren soms in zwaar weer met hun vriendschappen en relaties. De camera volgt het vijftal in Echte Gooische Meisjes op de voet tijdens hun gezamenlijke etentjes, de borrels, het shoppen en in de sportschool. Daarnaast hebben zij ieder hun eigen bezigheden en karaktertrekken;.Kimberly is onafscheidelijk van haar hondje Chillie en verplaatst zich van A naar B in haar eigen Mini Cooper; Bo heeft in haar jonge leven de halve wereld al gezien en woont doordeweeks in een prachtig grachtenpand in Amsterdam; Leslie vertoeft regelmatig in de Spaanse villa van haar vader en beleeft in de serie haar Super Sweet Eighteenth Birthday Party; Pauline mist geen enkele roddel in t Gooi en is gelukkig met haar dertien jaar oudere vriend en Florine heeft als motto Ik leef maar één keer dus maak ik er een groot feest van.

Echte Gooische Meisjes geeft een uniek en exclusief kijkje in het leven van vijf meisjes in het Gooi.

Uitzending: RTL 5, donderdag 16 oktober tussen 21.45 en 22.15 uur. Alle overige uitzendingen starten om 21.30 uur.

Website: rtl.nl/echtegooischemeisjes

---

Noot aan de redactie: Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Karin Bouwknegt, Communicatie RTL Nederland via tel. 035-6718598 of karin.bouwknegt@rtl.nl