Universiteit Twente

UT-bijeenkomst over achtergronden kredietcrisis

Op donderdag 16 oktober organiseert de Universiteit Twente een bijeenkomst over de achtergronden van de kredietcrisis. Thema: `Everything you always wanted to know about the financial crisis, but were afraid to ask'.

Dr. Shawn Donnelly, gespecialiseerd in economische politiek, zal toelichten wat de kredietcrisis nu precies inhoudt, wat de gevolgen zijn en wat het voor de consumenten betekent. Donnelly geeft aan dat de crisis wel degelijk voor iedereen gevolgen kan hebben: "We worden allemaal armer" (zie Utnieuws, 2 okt). Na zijn presentatie is er gelegenheid tot vragen stellen en volgt er een discussie onder leiding van Prof. Ramses Wessel, codirecteur van het Centrum voor Europese Studies.

De Canadees Shawn Donnelly is als universitair docent Europese Bestuurseconomie verbonden aan de faculteit Management en Bestuur. Binnen de master European Studies coördineert hij een richting over regulering en innovatie in Europa. Hij is gespecialiseerd in economische politiek en heeft zich het afgelopen jaar volledig verdiept in de kredietcrisis.

De bijeenkomst - Engelstalig, toegankelijk voor alle geïnteresseerden
- wordt gehouden van 12.30 - 13.30 uur aan de Universiteit Twente, Spiegel 7. De organisatie berust bij het Centrum voor Europese Studies (CES) en de vakgroep Recht en Economie.

No ot voor de pers: :

Contactpersoon : Faculteit Management en Bestuur, M : artine : v an Hillegersberg, 053-489 :
2410, : m.vanhillegersberg@utwente.nl.

Laatst gewijzigd op 10-10-2008 13:03:29 door Webmaster