Saxion Hogescholen
BR>

ma 13 oktober 2008

Saxionstudenten in The Battle of Debating
/files/storage/mnc/SGmccain_obama.jpg

Saxion Studium Generale en het Honours Programme van de Academie Marketing & International Management organiseren in Deventer op donderdag 16 oktober een masterclass debating, onder leiding van drs. Imre Vegh en drs. Guido Camps van debat.nl. Tijdens deze masterclass toont een aantal studenten van de opleidingen Commerciële Economie en International Business en Management Studies aan een breed publiek welke debatvormen en debatstijlen gehanteerd kunnen worden.

De debatstijlen, -technieken en -trucs van onder andere de Amerikaanse presidentskandidaten worden geanalyseerd en vergeleken met bijvoorbeeld die van de Duitse Bondskanselier Angela Merkel en/of President Sarkozy. Barack Obama is ontegenzeggelijk een charismatische persoonlijkheid en een zeer overtuigend debater. John McCain lijkt minder welsprekend, is wat gereserveerder en moet dus andere tactieken voor the battle of debate aanwenden.

De masterclass is voor iedereen toegankelijk en vindt van 16.00 - 17.30 uur plaats in het (nieuwe) theater van Saxion Deventer (D0.02).


------------------------------------------ EINDE PERSBERICHT
------------------------------------------

Meer informatie:

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met drs. R. van den Driesche, coördinator Honours Programme, e-mail: r.vandendriesche@saxion.nl, tel. 0570 - 603 438.

Het Honours Programme is een Engelstalig programma waarmee de opleidingen de meest excellente en gemotiveerde studenten de mogelijkheid bieden meer uit zichzelf te halen door te werken aan persoonlijke en professionele ontwikkeling.
Klik hier voor meer informatie.