Gemeente Elburg


Plannen en ontwerpbesluiten die ter inzage liggen

Op grond van het bepaalde in afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht is de gemeente in bepaalde gevallen verplicht om een ontwerp van een te nemen besluit, met de daarop betrekking hebbende stukken, gedurende zes weken ter inzage te leggen. Gedurende deze periode kunnen belanghebben-den schriftelijk of mondeling een zienswijze over het te nemen besluit kenbaar maken. In de meeste gevallen zal het gaan om ruimtelijke plannen of ontwerpbouwvergunningen.

Door op het onderwerp te klikken kunt u zien welke plannen en ontwerpbesluiten op dit moment ter inzage liggen en binnen welke termijn u eventueel kunt reageren.

Geluidsprocedure hogere grenswaarde woningbouw locatie hoek Wolkamerweg en Industrieweg in 't Harde

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens hogere grenswaarden vast te stellen voor de woningbouw op de hoek Wolkamerweg/Industrieweg in 't Harde. Uit het akoestisch onderzoek blijkt dat de geluidbelasting op de gevels van de nieuw te bouwen woningen langs de Wolkamerweg, veroorzaakt door het wegverkeer, meer dan 48 dB bedraagt. Om de woningen te kunnen realiseren moeten hogere grenswaarden worden vastgesteld. Het ontwerpbesluit en het verzoek liggen vanaf woensdag 15 oktober 2008 gedurende zes weken ter inzage. Tijdens deze termijn kan een ieder een zienswijze mondeling of schriftelijk indienen.

Vrijstellingsprocedure woningbouw locatie hoek Wolkamerweg en Industrieweg in 't Harde

Het college van burgemeester en wethouders is voornemens vrijstelling te verlenen van het bepalingen van het geldende bestemmingsplan "t Harde", voor het bouwen van 12 woningen en bijgebouwen e.a. en de aanleg van daarbij behorende openbare voorzieningen op de locatie hoek Wolkamerweg/Industrieweg in 't Harde. De vrijstellingsaanvraag en het ontwerp-besluit liggen vanaf 15 oktober 2008 gedurende zes weken ter inzage. Tijdens deze termijn kan een ieder een zienswijze mondeling of schriftelijk indienen.

Bouwverg 20080350 Botterstraat 89 en 91

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om een ontheffingsprocedure te starten met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ten behoeve van het vernieuwen van de berging op het perceel Botterstraat 89 en het plaatsen van een berging op het perceel Botterstraat 91 te Elburg. Het B&W-voornemen de ontheffing te verlenen, de aanvraag en het ontwerp-besluit liggen vanaf 24 september 2008 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu op het gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19 te Elburg. Het ontwerpbesluit kunt u inzien door op de titel van dit artikel te klikken.

Bouwverg 20080278 Koeweg 1a

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om een ontheffingsprocedure te starten met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ten behoeve van het plaatsen van een overkapping aan en het veranderen van de indeling van de werkplaats op het perceel Koeweg 1A in 't Harde. Het B&W-voornemen de ontheffing te verlenen, de aanvraag en het ontwerp-besluit liggen vanaf 1 oktober 2008 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu op het gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19 te Elburg. Het ontwerpbesluit kunt u bekijken door op de titel van dit artikel te klikken.

Ontwerpbesluit ontheffing gebruik woning Giek 54 te Elburg

Het college van burgemeester en wethouders heeft besloten om een ontheffingsprocedure te starten met toepassing van artikel 3.23 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) ten behoeve van een wijziging van het gebruik van een gedeelte van de woning Giek 54 te Elburg, ten behoeve van een praktijk voor klassieke homeopathie. Het B&W-voornemen de ontheffing te verlenen, de aanvraag en het ontwerp-besluit liggen vanaf 8 oktober 2008 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Bouwen en Milieu op het gemeentekantoor, Zuiderzeestraatweg Oost 19 te Elburg. Het ontwerpbesluit kunt u inzien door te klikken op de titel van dit artikel.