Intranetoplossing voor scholen, Dyade en TRIQS sluiten overeenkomst!

16/10/2008 10:44

Dyade

Dyade heeft woensdag 27 augustus jl. een mantelovereenkomst getekend met TRIQS, waarin gunstige condities zijn afgesproken voor de klanten van Dyade.

Intranet kan voor veel schoolorganisaties het interne communicatieprobleem oplossen.

Hans Bol, Algemeen Directeur Dyade:"Onze klanten hebben nogal wat vragen en knelpunten waar een intranetoplossing die specifiek ontwikkeld is voor het onderwijs een adequate oplossing voor biedt. TRIQS biedt hiervoor een prima oplossing. TRIQS ontwikkelt haar diensten voor en door het onderwijs. Samen met twee schoolbesturen (Stichting SCO te Kampen (VO) en Vivente te Zwolle (PO)) is de ontwikkeling voortvarend opgepakt. Docenten, schooldirecteuren en bestuurders hebben samen met de medewerkers van Triqs maatwerk ontwikkeld voor het onderwijs. Hierdoor sluit de intranetoplossing prima aan op de behoeftes van het onderwijs, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, kwaliteitszorg en personeelsbeleid. Onze klanten kunnen door de samenwerking van Dyade en TRIQS tegen gunstige condities gebruik maken van deze software."

Arthur Weynschenk, Commercieel Directeur TRIQS: "Wij zijn erg verheugd over deze samenwerking. In Dyade zien wij een serieuze partner die haar sporen in onderwijsland inmiddels heeft verdiend. Onze visie op producten en dienstverlening komt overeen en we verwachten dan ook een vruchtbare samenwerking. Bij de ontwikkeling van de applicatie hebben we nadrukkelijk stil gestaan bij de wensen van het onderwijs om bepaalde processen op het gebied van communicatie, kwaliteitsverbetering, competentie ontwikkeling van medewerkers efficiënter en adequater aan te pakken. Een duidelijk voorbeeld zijn het digitaal personeelsdossier (conform de Wet Bio), 3D-feedback, planning en vastlegging van uw gesprekscyclus, de mogelijkheid van poll's, enqu(ee)tes, interactieve formulieren en de weergave van uw ken -en stuurgetallen. De verbeteringen die door het gebruik van intranet tot stand komen leiden tot een hogere doelmatigheid en een efficiëntere aanpak binnen de organisatie."

Over TRIQS

TRIQS is actief op drie verschillende aandachtsgebieden, te weten simulaties voor het onderwijs en bedrijfsleven, tevredenheidsonderzoeken (klant en medewerkers) en software voor het (primaire) onderwijs. TRIQS onderscheidt zich door innovatieve producten waarbij klantgerichtheid en dienstverlening de sleutelwoorden zijn.

Over Dyade

Dyade is de grootste dienstverlener in het onderwijs van Nederland. Dagelijks verlenen ruim 500 medewerkers diensten op het gebied van bedrijfsvoering aan schoolorganisaties. De dienstverlening wordt gekenmerkt door een integraal aanbod van diensten. Van salarisverwerking tot en met advisering op het gebied van governance. Al naar gelang de behoefte profiteren onderwijsorganisaties - en tegenwoordig ook kinderopvang en peuterspeelzalen - van een ruime en flexibele dienstverlening en maatwerk oplossingen. Dyade is ISO-gecertificeerd en heeft ruim 600 besturen in het primair en voortgezet onderwijs als klant.

Meer informatie:

Herman de Wild, Marketingmanager Dyade, telefoon (030) 630 56 26

E-mail: herman.de.wild@dyade.nl

Arthur Weynschenk, Commercieel directeur TRIQS, telefoon (038) 466 15 70

E-mail: weynschenk@triqs.nl





http://www.dyade.nl