Ministerie van Volksgezondheid, Welzijn en Sport


4. ZZP-support verlengd

Zorgzwaartebekostiging

ZZP-support verlengd

Nieuwsbericht, 16 oktober 2008

In tegenstelling tot eerdere berichten heeft VWS besloten instellingen in 2008 nog de mogelijkheid tot ZZP-support te bieden. Ontvangt u ook graag op maat gesneden advies van een neutrale adviseur, meldt u dan aan. Het support duurt één dag.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden via de menuoptie `ZZP-support' in het ZZP-registratiesysteem . Houdt u er rekening mee dat tijdens het support de volgende personen aanwezig moeten zijn: de projectleider, een of meer leden van de Raad van Bestuur, de financieel manager, een of meer regio- of sectormanagers of directeuren, de P&O manager, een communicatiemedewerker en een staf- of beleidsmedewerker.

Bevestiging

Ter bevestiging van uw inschrijving ontvangt u een e-mail. Hierin staat ook verzoek informatie over uw organisatie aan te leveren, zoals een recent jaarverslag en een organogram. Daarnaast wordt u gevraagd een korte vragenlijst (digitale scan) in te vullen in het ZZP-registratiesysteem.
Als uw organisatie uit meerdere NZa-nummers bestaat kunt u één gezamenlijke afspraak plannen.

Meer weten?

Voor meer informatie kunt u zich wenden tot de helpdesk zorgzwaartebekostiging, telefoon (053) 436 32 67, e-mail support@zorgzwaartebekostiging.nl.

Verwante informatie