41% omzetgroei Steens & Partners In terim Finance Consultants

16/10/2008 13:22

Steens Consultants

PERSBERICHT

16 oktober 2008

Stevige omzetgroei Steens & Partners Interim Finance Consultants

"Ons bedrijf heeft een autonome omzetgroei van 41 procent behaald in een periode waarin de economische groeivooruitzichten voor de economie afnamen", zegt Remco Misset, directeur en oprichter van Steens & Partners Interim Finance Consultants "Deze omzetgroei is gerealiseerd over de eerste drie kwartalen van 2008 ten opzichte van dezelfde periode 2007. De winstontwikkeling loopt in pas met deze omzetgroei. "Onze bovengemiddelde investeringen in sales & marketing hebben niet alleen in de voorbije periode hun positieve rendementen getoond, ook het komende jaar verwachten wij mede hierdoor een verdere groei van onze omzet en winstgevendheid."

De groei komt voor een belangrijk deel door de inzet van freelance finance professionals bij nieuwe opdrachtgevers van ons kantoor. Ook zijn bij onze huidige opdrachtgevers additionele interim finance opdrachten gestart en uitgevoerd. Bedrijven werken steeds vaker met ons vanwege de hoge betrouwbaarheid, flexibiliteit en klantgerichtheid van ons kantoor. Freelance finance professionals kiezen ons vanwege onze unieke specialisatie, de aansprekende opdrachtgevers en het grote aantal freelance opdrachten.

"Onze gediversifieerde klantenportfolio, ons uitgebreide netwerkbestand van kwalitatief hoogwaardige freelance finance professionals en onze bedrijfscultuur vormen een solide basis voor de verdere groei in 2009. Dat geeft vertrouwen voor ons, onze opdrachtgevers en onze freelance finance professionals, ook in een wat mindere periode van de cyclus."

Steens & Partners Interim Finance Consultants is een onafhankelijk financieel interim-managementbureau. Steens & Partners is het eerste financieel interim managementbureau in Nederland dat zich volledig heeft gespecialiseerd in freelance finance professionals. Steens & Partners is door Management Team / TNS NIPO gekozen als één van de 500 bedrijven in Nederland met het beste imago. Onafhankelijk onderzoek van Ruigrok-NetPanel toont dat Steens & Partners het meest positieve imago heeft onder financiële professionals en opdrachtgevers.

Zie ook www.steensconsultants.nl

Redactie voor meer informatie:

Steens & Partners Interim Finance Consultants

de heer drs. R.M.F. Misset

Telefoon 010-2897666





https://www.steensconsultants.nl