Dienstenbond CNV

Nieuws

16 oktober 2008

Principe akkoord sociaal plan DeliXL

CNV Dienstenbond en DeliXL hebben een principe akkoord bereikt over een sociaal plan naar aanleiding van de reorganisatie in Breda. Belangrijke punten voor ons in de onderhandelingen zijn behoud van werk en een goede financiële compensatie geweest. Wij hebben deze punten grotendeels binnengehaald en leggen het plan nu met een positief advies ter stemming aan u voor middels het u toegezonden reactieformulier.

Sociaal plan
Dit sociaal plan is gemaakt om de gevolgen van de reorganisatie in Breda op te vangen maar kan ook van toepassing zijn bij een toekomstige reorganisatie. Het sociaal plan heeft nl. een looptijd van drie jaar. Wij hebben met uw werkgever afgesproken, dat wanneer er zich een volgende reorganisatie zou aankondigen, wij na overleg zullen besluiten of het sociaal plan toegepast kan worden. Binnen de gegeven omstandigheden van een reorganisatie die ingrijpend is voor een ieder die er mee te maken krijgt, vinden wij dat er nu een goed sociaal plan ligt. Wij hebben ons uiterste best gedaan om dit sociaal plan zo op te stellen dat het u zoveel mogelijk houvast biedt. Centraal voor u en voor ons staat het behoud van werk, liefst intern maar als het niet anders kan extern, waarbij er een goede financiële compensatie moet zijn. Dat is gelukt en we willen het sociaal plan dan ook met een positief advies aan u voorleggen. De volledige tekst van het akkoord treft u als bijlage onderaan aan.

Informatiebijeenkomst
Op 23 oktober van 16 uur tot 17 uur hebben wij een informatiebijeenkomst georganiseerd. Locatie: kantine DeliXL Ede. Doel van deze bijeenkomst is het geven van uitleg over het bereikte akkoord en het beantwoorden van vragen. Deze bijeenkomst is toegankelijk voor leden en niet leden.

Vragen/opmerkingen
Indien u nog vragen of opmerkingen heeft kunt u altijd contact opnemen met uw bestuurder Agostino Di Giacomo Russo tel 055 577 26 40 of per mail: a.digiacomorusso@remove-this.cnvdibo.nl

Lid-werft-lidactie: Altijd Prijs!
In de eerste helft van 2008 voeren we een speciale lid-werft-lidactie met mooie prijzen! De opzet is eenvoudig. Naast de gebruikelijke waardebon van EUR 10.00 ontvangt u bij het aanbrengen van elk nieuw lid een waardepunt. Met 3 waardepunten kunt u al een fraai cadeau winnen. Maar voor het werven van 5 of 10 leden kunt u kiezen uit nog mooiere cadeaus. Ga voor de actie naar www.cnvdienstenbond.nl.

Let op: het nieuwe lid moet wel werkzaam zijn in onze sectoren en vallen onder CNV Dienstenbond. En: bij automatische incasso zijn de eerste drie maanden als welkomstgeschenk gratis! Doe mee voor een sterkere bond en een mooie prijs!
CNV Dienstenbond biedt het meest complete servicepakket tegen de laagst mogelijke prijs!

De ledenvoordelen op een rij:

- Gratis advies bij al uw vragen over het werk
- Gratis juridische hulp bij arbeidsconflicten
- Rechtsbijstandsverzekering privé inbegrepen!. Dat scheelt al gauw 150 euro per jaar

- Advies over uw loopbaan. Eerste gesprek gratis!
- Trainingen en cursussen (waarvan veel gratis)
- Gratis (werkgerelateerd) financieel advies
- Geregeld een ledenblad in de bus

- Actuele informatie over uw branche
Nu lid worden? Eerste drie maanden gratis!

De cadeaubon t.w.v. EUR 10.00 als welkomstcadeau op de aanmeldingsbon, is komen te vervallen. In plaats daarvan krijgt het nieuwe lid, bij het verstrekken van een automatische incasso, de eerste drie maanden een gratis lidmaatschap aangeboden.