AutoRai

Hyundai inclusief Wii tijdens de meer = meer weken

(10/16/2008)
Het is nu nog aantrekkelijker om Hyundai te rijden. Tijdens de MEER = MEER Weken van Hyundai krijgt iedereen die tussen 15 oktober en 31 december 2008 een nieuwe Hyundai koopt een Nintendo Wii. Daarnaast kunnen klanten profiteren van veel extraâs op de Hyundai i10, Hyundai i30, Hyundai Matrix, Hyundai Tucson (Executive) en Hyundai Santa Fe (Black Premium). Hierbij kan het voordeel oplopen tot 4.495 euro. De Nintendo Wii is door de interactieve spelelementen misschien wel de leukste en een van de meest geavanceerde spelcomputers van dit moment. Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken krijgt iedereen die in de actieperiode een nieuwe Hyundai koopt de auto inclusief deze geavanceerde spelcomputer. Daarnaast worden alle Hyundai-modellen standaard geleverd met meer extraâs en is er meer inruilvoordeel.

Klanten die bijvoorbeeld voor de Hyundai Santa Fe Black Premium kiezen kopen niet alleen een ruime, comfortabele, chique en zeer rijk uitgeruste SUV, maar krijgen daarbij ook voor tal van voordelige extra accessoires. De Hyundai Santa Fe Black Premium is uitgerust met onder meer in de buitenspiegels geïntegreerde knipperlichten (de buitenspiegels zijn ook elektrisch inklapbaar), lichtmetalen 18-inch velgen, een dakspoiler, alcantara/nappalederen bekleding en in de carrosseriekleur gespoten parkeersensoren. In de Black Premium zijn de traditionele roodbruine houtaccenten in het interieur vervangen door zwarte finish met nerf. De aluminiumkleurige delen zijn in de Black Premium iets donkerder en passen perfect bij het chique zwarte interieur. Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken kost dit pakket slechts 1.700 euro. Daarnaast is de Hyundai Santa Fe 2.7i V6 4WD verkrijgbaar met gratis automatische transmissie. Het voordeel loopt daarmee op tot 4.495 euro plus de extra Wii-spelcomputer. De Hyundai Santa Fe is al verkrijgbaar vanaf 33.795 euro.

De Hyundai Tucson is als Executive extra aantrekkelijk geprijsd en nóg completer uitgerust. Hyundai biedt in deze SUV bijvoorbeeld parkeersensoren, single-tone flankbeschermers, automatische verlichting, elektrisch inklapbare buitenspiegels en een 2-DIN radio/cd-/mp3-speler met Bluetooth-carkit aan voor slechts 500 euro. Het totale voordeel bedraagt liefst 1.000 euro met daarbij natuurlijk nog de Wii-spelcomputer. Er is al een Hyundai Tucson vanaf 23.695 euro.

De Hyundai i10, beloond met de prijs: âBest Value for Moneyâ is er al vanaf 7.995 euro. De Hyundai i30, als enige in zijn klasse uitgerust met standaard navigatie, is te koop vanaf 16.995 euro. De vernieuwde Hyundai Matrix is in alles meer dan zijn voorganger, behalve in zijn prijs. Tijdens de Hyundai MEER = MEER Weken biedt Hyundai ook deze modellen inclusief Nintendo Wii.

Het is niet alleen goed zaken doen met de Hyundai-dealer tijdens de MEER = MEER Weken. Wie een Hyundai koopt kiest ook bewust voor kwaliteit, veel comfort, autoâs met een modern Europees design en met een prettige prijs. Hyundai staat sinds jaar en dag te boek als een van de vooraanstaande automerken met oog en hart voor kwaliteit en betrouwbaarheid. In dat kader past dan ook naadloos de nieuwe slogan van Hyundai: True Quality Matters â echte kwaliteit telt.