Politie Gelderland-Zuid

Aangehouden na mishandeling

Hedel, 16-10-2008 o Meerdere politieagenten werden woensdag aan het eind van de middag naar een woning in de omgeving van de Uithovensestraat gestuurd. Daar zou een ruzie gaande zijn.

Ter plaatse werden de agenten naar de achterkant van de woning gestuurd. Daar troffen zij een man en een vrouw aan. De vrouw bloedde hevig en bleek diverse verwondingen te hebben. Hierop waarschuwden de agenten direct een ambulance. De vrouw, die zichtbaar onder invloed van alcohol was, was erg emotioneel en in de war. Ook de man bleek onder invloed van alcohol. Betrokkenen verklaarden dat de man en vrouw ruzie hadden gekregen, waarna de man de vrouw met een asbak tegen haar hoofd had geslagen. Tevens zou hij een glas naar haar hoofd gegooid hebben. Aanleiding voor de ruzie zou liggen in de relationele sfeer.

De man, van 42 jaar uit Eindhoven, werd aangehouden. De 42-jarige verzette zich hevig en beledigde de agenten meerdere malen. De vrouw, van 45 jaar uit Well (LB), werd overgebracht naar het ziekenhuis waar zij is behandeld aan haar verwondingen. De 42-jarige is in verzekering gesteld. De politie onderzoekt de zaak verder.

(10)

Laatst gewijzigd 16-10-2008 14:33 | © Regio Gelderland-Zuid |