Gemeente Langedijk


16 oktober 2008

Het dorpsmeldpunt bij u in de buurt

Op een prettige manier zelfstandig wonen in de eigen vertrouwde leefomgeving. Dat willen we allemaal. Het kan zijn dat dit moeite kost vanwege een chronische ziekte, een beperking, ouderdom of een andere reden op welke leeftijd dan ook. Hebt u hulp nodig? Vanaf nu kunt u met uw vraag op een plek dichtbij u in de buurt terecht!

Wat kan het dorpsmeldpunt voor u betekenen?

Het dorpsmeldpunt is er voor iedereen en is het contactpunt in de buurt. Een plek waar buurtbewoners, mantelzorgers, vrijwilligers en organisaties met hun vragen en signalen terecht kunnen. In het dorpsmeldpunt kunt u informatie krijgen over regelingen en voorzieningen en u kunt geholpen worden met brieven, formulieren, aanvragen en andere zaken.

Vragen?

De medewerkers van het meldpunt helpen u graag of schakelen anderen voor u in. Er wordt gezocht naar de best haalbare oplossing voor u. Daarvoor wordt met andere instanties, organisaties en vrijwilligersorganisaties samengewerkt. U kunt uw vraag of verhaal kwijt in uw eigen omgeving en u krijgt altijd antwoord.

Kom langs!

Kom langs op één van de dorpsmeldpunten bij u in de buurt. De vrijwilligers en de consulent van het dorpsmeldpunt staan klaar om u te helpen of gewoon voor een kopje koffie. Graag zien wij u bij één van onderstaande dorpsmeldpunten:

Sint Pancras: Dorpshuis de Geist,Vinkenlaan 7: Dinsdag van 10.00 tot 11.30 uur

Oudkarspel: Het Behouden Huis, Dorpsstraat 850: Woensdag van 14.00 tot 15.30 uur

U kunt uw vragen ook telefonisch stellen via telefoonnummer 0226 - 33 46 80

Het dorpsmeldpunt is een initiatief vanuit het Dorpsgericht Samenwerken van de Gemeente Langedijk.