Gemeente Lisse

Start marktselectie CNB-locatie

cnb Lisse

Van vrijdag 10 oktober tot en met 14 november kunnen projectontwikkelaars hun interesse kenbaar maken aan de gemeente voor de aankoop van de CNB-locatie aan de Grachtweg en het herontwikkelen van die plek. Het karakteristieke kantoorgebouw aan de voorzijde blijft eigendom van de gemeente.

Op deze locatie moeten koop- en huurwoningen komen en het karakteristieke kantoorgebouw wordt verbouwd tot een cultureel centrum.

In de komende tijd kunnen projectontwikkelaars hun interesse voor de aankoop van de grond en de ontwikkeling van de plannen kenbaar maken. Uit de geĂŻnteresseerden selecteert de gemeente maximaal vijf marktpartijen, die op basis van een biedboek een voorstel mogen uitwerken en een bieding kunnen doen.

De procedure en eisen van de selectie staan beschreven in de "Selectieleidraad CNB Locatie Gemeente Lisse 10-10-2008". Deze notitie is te downloaden van www.aanbestedingskalender.nl.

Informatie over de selectie kunt u opvragen via het e-mailadres cnb@lisse.nl of bij projectleider de heer L. Mes. U bereikt hem via telefoonnummer (0252) 433 222.

Laatst gewijzigd op: 14-10-2008 13:57