RTL Group

RTL Gemist blijft groeien

RTL gemist blijft groeien. De online videotheek van RTL Nederland noteerde vorig week bijna twee miljoen videoviews. De mondiale kredietcrisis droeg daar behoorlijk aan bij, met sterke groei voor de sites van RTL Z en RTL Nieuws. Verder zijn de uitzendingen van Goede Tijden, Slechte Tijden, Cant Buy Me Love en Het Zesde Zintuig: Plaats Delict populair onder de internetkijker. Het aantal videoviews via RTL Gemist is in september verdubbeld ten opzichte van september vorig jaar.

Volgens de cijfers van het SKO (Stichting Kijkonderzoek) kende Goede Tijden, Slechte Tijden in de maand september de meest populaire stream van alle Nederlandse televisieprogrammas, gevolgd door de uitzending van De Lamas en Mooi Weer De Leeuw (streams top 100 september 2008 op kijkonderzoek.nl). Deze ene aflevering van GTST werd bijna 100.000 keer online bekeken, terwijl De Lamas zon 84.000 internetkijkers trokken.

RTL Z.nl kende op dinsdag 30 september zijn piek met bijna 15.000 livestreams. In de week van 6 tot en met 10 oktober noteerde de zakenzender van RTL Nederland 52.000 livestreams, een opmerkelijk hoog aantal.

Url: rtlgemist.nl en rtlz.nl