Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Genomineerden voor de Human Talent Trophy 2008 bekend!

's-Gravenhage, 16 oktober 2008 - De stichting Human Talent Trophy beloont elk jaar HR verantwoordelijken die een innovatieve en originele aanpak hebben ontwikkeld. Een vakkundige jury heeft uit de aangemelde kandidaten drie genomineerden gekozen die met hun innovatieve aanpak meedingen naar de Human Talent Trophy 2008. Dit jaar bestaat de stichting 10 jaar en dit wordt groots gevierd tijdens het jubileumgala op vrijdag 31 oktober 2008 in het Kurhaus te Scheveningen.

Een voorwaarde voor deelname is dat de aanpak beproefd moet zijn in de eigen organisatie en tot nieuwe inzichten en resultaten heeft geleid. Daarnaast moet de aanpak vallen binnen de context van het thema: Sociale renovatie of innovatie?

Verscheidene organisaties hebben zich aangemeld om mee te dingen naar deze prestigieuze prijs. De organisaties zijn beoordeeld op meetbare resultaten, creativiteit, de band van het project met strategische beleidsdoelstellingen, rendement en effectiviteit, originaliteit en organisatiebelang.

Na zorgvuldig overleg heeft de jury gekozen voor de volgende drie genomineerde organisaties: Politie Amsterdam-Amstelland met het juxta -programma: een oonderzoeksprogramma om functioneren van politie te verbeteren bij het bevorderen van de veiligheid van burgers; Zorggroep Noordwest Veluwe met de cultuur & leiderschapscyclus: een methode ter bevordering van een gedragsverandering binnen de organisatie, waarbij binnen het HR beleid wordt uitgegaan van het benutten van de kwaliteit van medewerkers en Marktmonitor met de skillsmanager: een instrument dat nieuwe ontwikkelingen koppelt aan het onderwijs dat nodig is om op de hoogte te blijven.

De jury zal na de bedrijfsbezoeken beoordelen welke genomineerde zich de uiteindelijke winnaar mag noemen van de Human Talent Trophy 2008. De Award wordt uitgereikt tijdens het jubileumgala op 31 oktober a.s. in het Kurhaus te Scheveningen. Zie voor meer informatie: www.humantalenttrophy.nl

De Human Talent Trophy 2008 wordt gesponsord door Ministerie van SZW, AON, Gemeente Den Haag, ArboNed, LeasePlan, PGGM, Team Care, Eureko Academy Life & Pensions, Agis Zorgverzekeringen, Center for Servant Leadership, Women on Board, Governance University, McDonald's Nederland, Electrabel, Ernst & Young, Politie Amsterdam Amstelland en Kluwer. De Human Talent Trophy is een initiatief van Carmen Breeveld, DGA van Team Care, recruitment & consultancybureau voor HR-professionals en Zwarte Zakenvrouw 2003.


---

16 oktober 2008



Ingezonden persbericht