Ingezonden persbericht


Persbericht

Nieuwe, snelle mono laser printer van TallyGenicom

9045N printer specifiek voor veeleisende omgevingen

Veghel / Zaventem, 16 oktober 2007 - TallyGenicom, toonaangevend leverancier van bedrijfsprinters, introduceert een aantal extra mogelijkheden voor de 9045N - een krachtige mono laserprinter voor veeleisende omgevingen. De printer wordt nu geleverd met de standaard functies Beveiligd Afdrukken, Uitgesteld Afdrukken, Walk To Print, Opgeslagen Afdruk en IP-filtering. De 9045 is uitgerust met een 533Mhz-processor en haalt de hoge printsnelheid van maximaal 45 pagina's per minuut; zeer geschikt voor de grote printopdrachten binnen de huidige kantooromgevingen.

"In de huidige 'gejaagde' kantooromgevingen is er meer behoefte aan bedrijfskritische, robuuste printers", stelt Duncan Vass, Product Manager bij TallyGenicom. "De nieuwe functies maken de 9045N de ideale keuze voor bedrijfskritische printtoepassingen in elk bedrijf. Ze worden standaard in de printer geleverd; een aantrekkelijke propositie naar de markt, in vergelijking met sommige van de 'add-on' applicaties, die vaak leiden tot stijging van de aankoopprijs van de printer."

De 9045N biedt een hoge output van 150.000 pagina's per maand en is daarmee een ideale oplossing voor zelfs de meest veeleisende kantooromgevingen. Standaard is de printer voorzien van zowel een 150-vels multi-purpose feeder als een 550-vels universele papiercassette. De printer kan worden geconfigureerd met een indrukwekkende reeks papierverwerking opties waaronder duplex. Een tweede en derde 550-vel universele papiercassette en een 500-vel extra offset 'catch tray' behoren tot de mogelijke uitbreidingsopties.

Doordat de 9045N is uitgerust met TallyGenicom's Intellifilter-technologie kan probleemloos worden overgestapt vanaf andere printertechnologieën zoals line printers of zelfs seriële dot matrix printers. Dure software is dus niet nodig. De 9045N is uitgerust met 128Mb geheugen; dat kan worden uitgebreid tot 512 Mb, zodat de zwaarste printopdrachten uitgevoerd kunnen worden.

De nieuwe functies van de printer bieden de gebruikers de volgende voordelen:

Beveiligd Afdrukken:
Beveiligd afdrukken is nu een noodzaak geworden voor de meeste organisaties, in het licht van de toename van het verlies van gegevens. Met TallyGenicom's Secure Print, kunnen met een PIN-code beschermde documenten uitsluitend worden verzameld door de persoon die dit heeft geactiveerd.

Uitgesteld Afdrukken:
Organisaties die grote hoeveelheden documenten zoals mailingen afdrukken, kunnen een afdruk wachtrij maken en het afdrukken van andere documenten uitstellen. De Uitgestelde Print-functie stelt gebruikers in staat vooraf een tijdstip vast te stellen voor het afdrukken; bijvoorbeeld tijdens de lunch of buiten kantooruren wanneer er waarschijnlijk minder printactiviteiten zijn.

Walk To Print:
Soms ook wel "pull-print" genoemd. Print opdrachten kunnen alleen worden gestart door een druk op de knop van de printer. Recente studies tonen dat het een doeltreffende wijze is om papierverspilling tegen te gaan; het kan een besparing opleveren tot 25%.

Opgeslagen Afdruk:
Voor bedrijfskritische documenten is deze functie ideaal. Het slaat printopdrachten op - zodra deze zijn afgedrukt - in het geheugen van de printer. Daardoor gaan belangrijke documenten niet verloren ten gevolge van bijvoorbeeld papier- of systeemstoringen.

IP-filtering:
IP-filtering houdt in dat alleen bepaalde IP-adressen toegang hebben tot de printer. Deze functie stelt organisaties in staat om verder te bezuinigen op buitensporige afdrukkosten door toegang tot de printers te verminderen. Organisaties met grote werkgroepprinters kunnen besparen op verbruiksartikelen en papier door alleen specifieke medewerkers toe te staan hun documenten af te drukken.

"Dankzij deze nieuwe functies voldoet de 9045N binnen alle bedrijven met grote afdrukvolumes; met de krachtigste opties op het gebied van papierdoorvoer is het de hoeksteen van elk kantoor," stelt Vass. "Organisaties met bedrijfskritische printeisen kunnen profiteren van de robuustheid van de documentoplossingen die de 9045 biedt."

Over TallyGenicom
TallyGenicom is een van de grootste ondernemingen ter wereld die zich uitsluitend richten op het leveren van computerprinters, verbruiksartikelen en diensten aan gebruikers in commercie en industrie. Alle TallyGenicom-producten worden ontwikkeld en geproduceerd om te voldoen aan kritische, bedrijfsspecifieke printtaken in sectoren als de gezondheidszorg, distributie, productie, opslag en detailhandel. Grote internationale ondernemingen zoals Wal-Mart, American Airlines, Tesco, Daimler Chrysler, Blockbuster en Volkswagen gebruiken TallyGenicom® printers vanwege hun specifieke ontwerp, robuuste constructie, bewezen betrouwbaarheid en duurzaamheid. Het wereldwijde hoofdkantoor van TallyGenicom is gevestigd in Chantilly, VS, nabij Washington DC en de productie vindt plaats in Reynosa, Mexico en Jiangmen, China. Het EMEA-kantoor voor verkoop, marketing en financiering staat in Basingstoke, VK. Daarnaast is er een EMEA logistiek- en onderhoudscentrum in Ulm, Duitsland. Andere belangrijke kantoren staan in Singapore, Peking, Dubai en Johannesburg. Voor meer informatie: www.tallygenicom.co.uk