Socialistische Partij

Nieuwe ledenscholing: Kom meer te weten over de SP


07-10-2008 * Onze partij werd in de jaren '70 opgericht door een handjevol jongeren met veel tijd en idealen. Anno 2008 is die partij uitgeroeid tot de derde partij van het land. In Groningen zijn we de grootste in ledental en besturen we mede de stad! Meer weten over de SP, haar roemruchte verleden en haar hopelijk even roemruchte toekomst? Kom naar de nieuwe ledenschool. In drie avonden kom je meer te weten over de SP!

Affiche stem tegenDe eerste avond zal in het teken staan van de geschiedenis van de partij. Op de tweede avond zullen de ideologie, uitgangspunten en standpunten aan bod komen. De derde avond zal gaan over wat we nu doen. Op straat, met de hulpdienst, in de raad, in het college en meer. Ook kun je mee op excursie naar het stadhuis. Je krijgt een rondleiding en hoort van onze raadsleden wat zij nu eigenlijk doen. Mogelijk wilt je ook meehelpen Groningen nog socialer te maken: op deze scholing komt u alles te weten over hoe en wat!

De eerste scholingsreeks staat gepland voor 16, 23 en 30 oktober. De excursie zal plaatsvinden op 4 november. Aanmelden is verplicht, je kunt dit doen via groningen@sp.nl of door te bellen met 06-23415153. Hier kun je natuurlijk ook voor meer informatie terecht.

We zouden het leuk vinden als je erbij bent!