Ingezonden persbericht


Infor MyDay helpt gebruikers bij het doelmatiger invullen van hun werkdag

Op het individu toegesneden gebruikersinterface helpt bij het verbeteren van de productiviteit; verbreedt de kijk op belangrijke werkzaamheden

LAS VEGAS (Inforum) 16 oktober 2008 Infor onthult vandaag Infor MyDay, een dynamische Web 2.0 gebruikersinterface voor Infor-applicaties. Deze voorziet in centrale toegang tot de kritische informatie die gebruikers nodig hebben om uit te blinken in hun dagelijkse werkzaamheden. Infor MyDay is gebaseerd op diepgaand onderzoek naar het werkende leven van computergebruikers. Het systeem presenteert content van Infor-applicaties in gepersonaliseerde vorm, waardoor de gebruiker gemakkelijk toegang krijgt tot transactionele systemen en de juiste beslissingen kan nemen die in het belang zijn van de organisatie. Infor MyDay komt begin 2009 beschikbaar voor een aantal Infor-oplossingen, zonder bijkomende kosten voor actieve Infor-klanten, met daarbij ondersteuning en uitbreidingen gedurende geheel 2009.

Mensen werken veel met zakelijke applicaties gedurende hun werktijd, op zoek naar relevante informatie voor het maken van onderbouwde zakelijke beslissingen en het adequaat beantwoorden van vragen van klanten en collega s. Infor MyDay reduceert de zoektijd waardoor de gebruiker tijd overhoudt voor andere nuttige zaken. Het nieuwe systeem presenteert de informatie van letterlijk elke gegevensbron als een pasklare webpagina, compleet met rapporteringen en KPI s (key performance indicators). De gebruiker kan Infor MyDay personaliseren voor eigen gebruik, zoals het maken van taartdiagrammen om de gegevens te presenteren, en in de bestaande gegevens doordringen om transacties door te voeren.

Een van de grote problemen van gebruikers van business software is de enorme massa aan data die van alle kanten op ze afkomt, zegt Bruce Gordon, chief technology officer, Infor. Dat betekent dat ze meer tijd spenderen aan het zoeken naar de juiste informatie, en minder tijd overhouden om daar iets nuttigs mee te doen. Infor MyDay betekent een compleet nieuwe benadering van business software. Het is een volledig nieuwe ontwikkeling. Het maakt informatie bruikbaar precies de reden waarom mensen deze software gebruiken.

Infor MyDay is beperkt beschikbaar voor een gelimiteerd aantal klanten in de discrete en process manufacturing-industrie, op de Infor ERP Adage, Infor ERP LN, Infor ERP SyteLine, en Infor ERP VISUAL oplossingen. De interface is voor-geïntegreerd in de Infor-applicaties door Infor Open SOA, wat de implementatietijd verkort. De interface voorziet daarnaast in een standaardbenadering voor integratie van niet-Infor systemen en gegevensbestanden.

Profielen

Softwareleveranciers gaan nog al eens prat op de role-based capaciteiten van hun interfaces, maar Infor MyDay gaat nog een stap verder door de meervoudig dimensionale benadering in het begrijpen van de persoonlijkheid van de gebruiker. Afgaande op duizenden uren onderzoek en gesprekken met eindgebruikers heeft Infor meer dan 150 profielen weten te onderscheiden, die rekening houden met hun verantwoordelijkheden, dagelijkse werkzaamheden, kennis, werkomgeving, bedrijfshiërarchie, en doelstellingen. Dankzij deze kennis van de persoonlijke eigenschappen van de gebruiker heeft Infor rapportages voor elke positie ingebouwd. Op dit moment zijn 16 profielen beschikbaar, lopend van verkoop, administratie en productie, tot inkoop en logistiek. Kijk voor meer informatie over deze persoonlijkheden op http://blogs.infor.com/technology.

Infor Open SOA

Infor MyDay is gebaseerd op moderne technologie, met Ajax en andere standaard ontwikkelingshulpmiddelen. Het maakt gebruik van Infor Open SOA, een event-driven, service-oriented architectuur, die maximaal gebruik maakt van standaard zakelijk taalgebruik bij het distribueren van data tussen Infor-applicaties en andere systemen. Infor is lid van de Open Applications Group (OAGi), een standaardisatiecommissie bestaande uit softwareleveranciers en industrievertegenwoordigers, en maakt gebruik van de OAGIS Standard als zakelijk taalgebruik voor interoperability.

Over Infor

Infor ontwikkelt en koopt functioneel rijke software aan en ondersteunt zijn software met duizenden specialisten en vakmensen. Infor maakt de software beter door middel van voortdurende innovatie, snellere implementatiemogelijkheden, wereldwijde toepassingen en flexibele aanschafmogelijkheden. In de afgelopen jaren is Infor wereldwijd gegroeid tot een van de grootse aanbieders van business software. Voor meer informatie, bezoek www.infor.com.