Ingezonden persbericht


COSA BPM nu ook beschikbaar via internet

Vianen, 16 oktober 2008 -- COSA, specialist op het gebied van business process management, document- en recordsmanagement, heeft een interactieve demoversie van de COSA BPM 5.7 suite beschikbaar gesteld op het internet. Potentiële klanten kunnen zich gratis registreren op de COSA website en de software zonder verplichtingen testen. Er is geen installatie op de server of download van software nodig om de demo te proberen dankzij de internet- en multi-client mogelijkheden van de suite.

Deze interactieve applicatie wordt gehost door COSA via de eigen homepage, vergelijkbaar met een SaaS oplossing. Bij registratie ontvangt de gebruiker zijn individuele account- en wachtwoordgegevens. COSA voorziet elke gebruiker van een eigen, nieuwe omgeving. Dit verzekert de potentiële klant van een individuele data opslag op dezelfde server.

De demoversie omvat alle COSA producten; COSA Process Designer, COSA Process Simulation, COSA Context Handler en COSA Control Station. Om inzicht te geven in de vele mogelijkheden van COSA, wordt een voorbeeld van de accounting voor- geconfigureerd. De gebruiker kan dit voorbeeld naar behoefte aanpassen en nieuwe procesmodellen toevoegen. De online testversie geeft gebruikers niet alleen informatie over de diverse functionaliteiten en vormen van applicaties van de COSA BPM 5.7 suite, maar bewijst tevens dat COSA gebruikt kan worden in een ASP model.

Gratis registratie en testen kan via: http://www.cosa.de/bpm_demo.html

Contact:

COSA BV

Havenweg 24 A

4131 NM Vianen

Telefoon: 0347 324624

E-mail: info@cosa.nl

Website: www.cosa.nl

Over COSA
COSA - onderdeel van ACN Global - realiseert als Europees softwareleverancier en marktdeskundige automatiseringsprojecten, waarbij gerenommeerde producten en diensten voor business process management, document- en recordsmanagement worden ingezet. In Nederland zijn de COSA producten sinds 1994 geïmplementeerd bij toonaangevende organisaties in het bank- en verzekeringswezen, de overheid en de industrie - waaronder Nationale Nederlanden, F. van Lanschot Bankiers, Achmea Zilveren Kruis, KPN Telecom, het Ministerie van Defensie en diverse Nederlandse gemeenten. COSA heeft vestigingen in Duitsland (Pulheim), Nederland (Vianen), Groot-Brittannië (Londen) en India (Vizag, Hyderabad). ACN Global biedt een rijke reeks producten en diensten voor empowering business'. De oplossingen van ACN Global stellen bedrijven in staat om content in te zetten voor een vergroting van de efficiëntie en de winstgevendheid. Het hoofdkantoor van ACN Global bevindt zich in Vizag, India. Het bedrijf heeft kantoren in vijf verschillende landen en bedient van daaruit meer dan 100 klanten.