Persbericht

Kensington geeft stroomstoot aan iPod en iPhone

~ gebruikers zitten nooit zonder stroom dankzij nieuwe producten ~

Houten, 16 oktober 2008 Kensington, aanbieder van mobiele computeraccessoires, introduceert de Battery Pack en Charger voor iPhone en iPod en de Mini Battery Pack en Charger voor iPhone en iPod. Hierdoor blijven mensen waar dan ook verbonden.

De nieuwe iPhone 3G heeft veel positieve reacties gekregen, behalve over hoe snel de batterij leeg raakt.

Kensington onderkent dit probleem door een volledige lijn batterijen en opladers te bieden die gebruikers altijd gemakkelijk met zich mee kunnen dragen.

Als je een nieuwe iPhone 3G hebt, dan weet je al dat deze veel stroom verbruikt , zegt Robert de Vries, Sales & Marketing Manager bij Kensington Benelux. Om het meeste plezier uit je nieuwe iPhone te halen heeft Kensington producten ontwikkeld voor iedere situatie. Daardoor hebben wij één van de grootste selecties van iPhone-voedingsaccessoires op de markt. Hiermee kun je waar je ook gaat altijd vertrouwen op een continue stroomvoorziening.

We zijn met name trots op onze Apple Works with iPhone gecertificeerde producten , zegt De Vries. Apple hanteert erg hoge standaarden voor dit certificaat, net zoals wij hoge standaarden hebben voor onze smart made simple -producten.

De Kensington Battery Pack en Charger voor iPhone en iPod (SKU K33396EU) biedt overal en altijd oplaadbare stroom voor uitgebreide gesprekstijd tot wel 6 uur. Daarnaast kunnen 100 uur muziek of 21 uur video afgespeeld worden. Adviesprijs: ¬ 59,99

Met Kensington s Mini Battery Pack en Charger voor iPhone en iPod (SKU K33442EU) heeft je iPhone overal stroom of is opgeladen waar en wanneer je het ook maar nodig hebt. Hij is klein genoeg om in een broekzak te kunnen of aangesloten te blijven aan je iPhone. Door de Mini Battery Pack en Charger voor iPhone en iPod wordt de spreektijd verlengd met 3 uur. Daarnaast kunnen 30 uur muziek en 6 uur video afgespeeld worden. Adviesprijs: ¬ 49,99.

(314 woorden)