Persbericht

CIBER richt Adobe Competence Group op

~ Team van specialisten met ruime ervaring biedt ECM-oplossingen Adobe aan ~

Eindhoven, 16 oktober 2008 - CIBER Nederland heeft een Adobe Competence Group opgericht. Deze kennisgroep bestaat uit CIBER-consultants met ruime ervaring op het gebied van Adobe LiveCycle en PDF-formulieren. De groep biedt Enterprise Content Management (ECM)oplossingen aan en heeft ook veel kennis van Rich Internet Applications met Adobe Flex & AIR.

CIBER werkt als Adobe Gold Partner al langere tijd nauw samen met Adobe. Deze Gold status biedt onder meer toegang tot een uitgebreid arsenaal van tools en diensten van Adobe. Bovendien kan CIBER vroegtijdig aanhaken bij nieuwe producten en technologieën. Alle CIBER-medewerkers die werken met Adobe-technologie zijn hiervoor gecertificeerd.

CIBER Nederland heeft meer dan 5 jaar ervaring met Adobe-technologie. Een van de oplossingen is het Generiek Platform Zaken (GPZ), een zaakgebaseerd Workflow Management Systeem dat CIBER speciaal heeft ontwikkeld voor lagere overheden. In de GPZ MidOffice worden binnengekomen aanvragen en meldingen op een procesmatige manier verwerkt. Het GPZ heeft in 2007 een Adobe Award gewonnen voor het meest innovatieve Overheid project in Europa.

We werken al geruime tijd met CIBER Nederland en zijn zeer tevreden over deze samenwerking , zegt Olav Frijhoff, Alliance Manager SAP bij Adobe Systems. Dankzij de jarenlange ervaring van de CIBER-consultants en de vele mogelijkheden die het Adobe LiveCycle-platform biedt, kunnen we hoogwaardige oplossingen bieden die precies voldoen aan de wensen en eisen van bedrijven en overheden.

Adobe is zonder twijfel een van de meest waardevolle partners van CIBER , benadrukt Tom van den Berg, directeur van CIBER Nederland. De oprichting van de Adobe Competence Group onderstreept de relevantie voor ons en onze klanten. Met deze competentiegroep wil CIBER in Nederland dé implementatiepartner worden op het gebied van deze Adobe-oplossingen.

Meer informatie is te vinden op www.dezakelijkeaanpak.nl .

(360 woorden)