Ordina Beheer NV

Thijs Reinders vijfde Oracle Certified Master voor Database 10g in Nederland

Thijs Reinders, Oracle Database Administrator bij Ordina, is door Oracle benoemd tot Oracle Certified Master. Hiermee is Reinders de vijfde Oracle Certified Master voor Database 10g in Nederland. De certificering is onderdeel van het opleidingsprogramma van Ordina, gericht op het verder verhogen van de kennis en expertise van Ordina-specialisten.

Het Oracle-certificeringsprogramma kent drie niveaus: Oracle Certified Associate (OCA), Oracle Certified Professional (OCP) en Oracle Certified Master (OCM). De opleiding tot Oracle Certified Master bestaat uit een praktisch programma, waarin kandidaten cases binnen korte tijd moeten oplossen. Met behulp van deze cases wordt de kandidaat opgeleid om missiekritische projecten en taken uit te voeren en probleemoplossend vermogen te combineren met kennis en expertise van Oracle Solutions. Oracle Certified Masters zijn absolute professionals op het gebied van Oracle Solutions en zijn in staat de meest complexe problemen op te lossen.

De certificering van Thijs Reinders tot Oracle Certified Master is een belangrijke stap in ons opleidingsprogramma, aldus Ruud de Keijzer, directeur ICT van Ordina. Vorig jaar zijn wij binnen Ordina gestart met de Oracle Masterclasses om de kennis van onze Oracle Database Administrators nog verder te ontwikkelen. Oracle Certified Masters zijn de absolute professionals op het gebied van Oracle. Met onze deelname aan deze Masterclasses en de certificering van Thijs Reinders kunnen wij onze klanten oplossingen bieden voor de meest complexe vragen en problemen op het gebied van Oracle Databases.

Over Ordina Ordina werkt met circa 5.300 medewerkers binnen de Nederlandse en Belgische markt aan de verbetering van bedrijfsprocessen. Wij doen dit door te adviseren, ondersteunende applicaties te ontwikkelen of door complete processen, inclusief ICT, over te nemen. Ordina N.V. is opgericht in 1973 en het aandeel is genoteerd aan Euronext Amsterdam en maakt onderdeel uit van de Midkap Index.