Ingezonden persbericht


Persbericht

Jetset van Hollywood wil puur natuur

Justin Timberlake selecteert Nederlands product

Rotterdam, 16 oktober 2008 - Justin Timberlake heeft een Nederlandse ondernemer uitgenodigd om vandaag het 'groene' skincare product Gamila Secret tijdens een VIP party in Las Vegas bij zijn gasten te introduceren. Gamila Secret is een handgemaakte cream bar samengesteld volgens een geheim recept uit olijfolie en vijftien exclusieve kruiden.

Sharon Looyen (25) zal namens Gamila Secret de speciale gast zijn van zanger Justin Timberlake tijdens de PGA golftour die deze week wordt gehouden in Las Vegas. Justin geeft dan ook zijn enige concert dit jaar en op de VIP party wordt het nieuwe product gepresenteerd aan de gasten waaronder Rihanna, 50 Cent, Beyonce, Jay Z en Leona Lewis. Gamila Secret is een ontdekking van een Druze vrouw uit Noord Israel die zich 40 jaar lang heeft verdiept in de natuurlijke kracht van kruiden en olijfolie. Zij verkocht de cream bars vanuit huis totdat de Nederlandse ondernemer Robin Bravenboer haar ontdekte en besloot het product vanuit Nederland wereldwijd te gaan distribueren.

Robin Bravenboer hoorde vorige week het nieuws en is er behoorlijk opgetogen over. 'We zijn er als enige cosmeticaproduct gevraagd om het geheim van onze cream bar met de jetset te delen. Justin werd enthousiast over Gamila Secret omdat het een eerlijk en natuurlijk product is met een verhaal. Hij is de laatste tijd erg bezig met het gebruik van de juiste voeding en cosmetica. Volgens de zanger past Gamila helemaal bij zijn image.' De moeder van Justin zal er samen met Bobbie Thomas (bekend van de Today Show) een charitatieve lunch organiseren voor de dames van de top-golfers van de wereld. Allen krijgen een speciaal gift pack van Gamila Secret mee.

Einde bericht

Nadere informatie
Beeldmateriaal van de Timberlake party is vanaf volgende week op te vragen bij:

Winkelman en Van Hessen Amsterdam
Anne van Raaijen
Telefoon: 020 - 6626598
Mobiel: 06 27 331 512
E-mail: avanraaijen@winkelmanenvanhessen.nl
www.gamila.com