Proven Partners en Workspace Consultancy bundelen krachten


PROVENWORKSPACE

DEN HAAG, 20081016 -- Proven Partners (het onderdeel werkomgeving) en Workspace Consultancy gaan vanaf nu samen verder als PROVENWORKSPACE. De twee adviesbureaus, welke inmiddels beiden 10 jaar actief zijn op het gebied van werkomgevingsconcepten, begeleiden organisaties integraal vanuit missie, doelen en strategie, bij het realiseren van nieuwe vormen van werken.

Proven Partners doet dit vanuit kennisuitwisseling en (virtuele)samenwerking. WorkSpace Consultancy richt zich hierbij vooral op de ruimtelijke vertaling van werkpatronen in ontwerp van de fysieke werkomgeving. Door de krachten te bundelen laat PROVENWORKSPACE haar klanten profiteren van de meerwaarde die hierdoor ontstaat . Deze meerwaarde hebben wij vertaald in onze aanpak, het PROVENWORKSPACE(PW) concept.

Organisaties presteren het beste als de werkprocessen en de werkomgeving goed op elkaar zijn afgestemd. Dit betekent een optimaal samenspel tussen de activiteiten van de medewerkers, de fysieke werkomgeving en de sturing en ondersteuning met producten en diensten.

De slogan "Reducing complexity, creating space" brengt tot uitdrukking waar PROVENWORKSPACE voor staat: Complexe vraagstukken rondom het werken en de werkomgeving reduceren tot de essentie en inzicht geven in de mogelijkheden en kansen die een organisatie heeft om zichzelf en haar (kennis)werkers duurzaam en flexibel te huisvesten.

Immers in een wereld waarin de ontwikkelingen op het gebied van kenniswerk, internet en connectiviteit, continu doorgaan en vraagstukken rondom economie en duurzaamheid steeds meer een rol spelen, gaat het erom werkomgevingen te creëren die hierbij aansluiten.

PROVENWORKSPACE biedt hierin inspiratie, expertise en professionele projectbegeleiding.

Proven Partners optimaliseert de werkomgeving, de informatiestromen en de ontwikkeling van medewerkers. Dit doet zij al bijna 10 jaar en dit blijft zij doen, maar op een vernieuwde manier.
Proven Partners heeft namelijk besloten om deze drie aandachtsgebieden apart verder te ontwikkelen.

Er zijn daartoe strategische samenwerkingen aangegaan met andere partijen:
Samen met Workspace Consultancy , één van de pioniers in Nederland op het gebied van kantoor- en werkplekconcepten, zal de dienstverlening rondom werkomgeving ingevuld gaan worden onder de naam PROVENWORKSPACE; Samen met Resense, die zich reeds in de markt heeft onderscheiden door een eigenzinnige aanpak met praktische tools, gaat Proven Partners voor de dienstverlening op het gebied van ontwikkeling van medewerkers verder onder de naam PROVENRESENSE; Hierdoor kan PROVENPARTNERS haar focus volledig leggen op uw informatie-, communicatie- en socialisatievraagstukken en de bijbehorende web 2.0 middelen.
Alle werkmaatschappijen blijven zich vanuit hun eigen specialisme richten op het maximaliseren van het verandervermogen van mens en organisatie.





Ingezonden persbericht