Eurospreads lanceert nieuw online trading platform in Nederland en België


AMSTERDAM-LONDEN, 20081016 -- Eurospreads, één van 's werelds grootste aanbieders in CFDs en spread trading voor particuliere beleggers en online traders, lanceert vandaag het nieuwe online trading platform. Eurospreads biedt een rijk assortiment aan online trading producten, zoals het traden op indexen, forex, CFDs en spread trading.

Het nieuwe platform heeft een groot aantal verbeteringen zoals:

· Verbeterde koers transparantie
· Toegang tot 12000 markten wereldwijd
· 24 uur handelen in valuta
· Innovatieve handels en order schermen
· Nauwe Spreads op populaire producten.

Joshua Raymond, markt analist bij Eurospreads zegt:

"Wij zijn verheugd het nieuwe platform te lanceren voor onze klanten. Het nieuwe platform biedt een scala aan verbeteringen voor online traders en beleggers. Met een nog grotere koers transparantie, flexibele order types en geïntegreerde technische analyse en onderzoek, heeft het platform alles wat nodig is voor traders en online beleggers om snel en accuraat te handelen op de wereldwijde financiële markten".

Wat zijn CFDs?

Een Contract For Difference (CFD) is een overeenkomst tussen een belegger en een aanbieder voor uitwisseling van het verschil tussen de opening en slotprijs van een koers.

Bij CFDs koopt een trader of online belegger een (long positie) als hij of zij verwacht dat de prijs gaat stijgen, of verkoopt een (short positie) als de trader of online belegger denkt dat de prijs gaat dalen. Met CFDs kan daarom winst worden geboekt zowel in stijgende als dalende markten.
Bij een CFD betaalt men een inleg die bestaat uit een gedeelte van de contractwaarde, dit wordt de margin genoemd. De margin die vereist is, is gewoonlijk 10%, wat betekent dat een grotere positie kan worden ingenomen dan wanneer de hele onderliggende investering wordt gekocht. Dit resulteert in hogere winsten als de investering in het voordeel beweegt, of grotere verliezen als de investering in het nadeel beweegt (hefboomwerking). Voor meer informatie over CFDs volg dan deze link: http://kurl.nl?41E1 .

Wat is Spread Trading?
Spread trading is een rendabel alternatief voor het traditionele handelen van aandelen op de beurs. Met spread trading is het mogelijk op bewegingen van aandelen te speculeren zonder tussenkomst van een effectenmakelaar. Men betaalt daarom geen commissies en/of andere fees. Eurospreads maakt een spread volgens de real-time onderliggende marktprijs en online traders en beleggers kunnen traden op hun voorspelling of deze markt zal dalen of stijgen.

Hoe werkt het?
De "spread" in de uitdrukking spread trading verwijst naar de verkoop (bid) en koop (offer) prijs die wordt ge-quote door het spread trading bedrijf. Deze prijs wordt berekend door extra punten toe te voegen rond de onderliggende waarde (of de geschatte toekomstige) marktprijs van een financieel product. Bijvoorbeeld, als de AEX handelt op 543 kan de quote 541-546 zijn.
Bij Eurospreads zijn slechts kleine stortingen nodig om een nieuwe positie te openen (bijvoorbeeld 10-40 euro voor een 1 euro trade, afhankelijk van de markt ). Zodra de trader de markt heeft gekozen waarop hij of zij wil handelen, kan men handelen met de inleg die men zelf kiest. De winst of verlies per punt beweging wordt bepaald door de desbetreffende markt. Elke markt heeft zijn eigen maximaal toelaatbare inleg.

Men kan 1 euro handelen (of $1, of £1) per punt beweging op de prijzen die Eurospreads quote.

Voor meer informatie over Spread Traden volg dan deze link: http://www.eurospreads.nl/financieel-spread-trading/