Pixelsvoorstudie.nl behaalt verbluffende SEO resultaten


Pixelsvoorstudie.nl; hulp voor hulp

LEVEROY, 20081016 -- De website Pixelsvoorstudie.nl, waarmee student Dave Kierkels zijn universitaire studie wil bekostigen, behaalt verbluffende resultaten op gebied van zoekmachine optimalisatie, SEO. Kierkels heeft deze website gemaakt om een hoge studieschuld te voorkomen - waarmee veel studenten kampen na afronding van hun studie - en om adverteerders te helpen hun website te verbeteren op gebied van zoekmachine optimalisatie, SEO.

Deze website, die momenteel pas drie maanden in de lucht is, heeft nu al verbluffende resultaten behaalt op gebied van SEO. Zo heeft deze website nu al een Google PageRank behaald van 4/10 en heeft het een hoge Alexa Rank. Dit zijn, op gebied van zoekmachine optimalisatie, belangrijke maatstaven die bepalen of een website al dan niet hoog voorkomt in de zoekresultaten van zoekmachines zoals Google.

De resultaten die Kierkels nu al met zijn website behaalt heeft, heeft ook een aantal grote Nederlandse bedrijven en verschillende websites in België niet ongemoeid gelaten. Zo zijn er al een aantal grote Nederlandse bedrijven die zeer enthousiast zijn over Kierkels' initiatief en over de resultaten die hij heeft behaald op SEO-gebied. Daarnaast hebben verschillende Belgische websites een artikel geschreven over het idee achter Pixelsvoorstudie.nl. Hierdoor haalt zijn website ook al de publiciteit in België.

Er zijn dan ook steeds meer bedrijven die dit een goed initiatief vinden en dit steunen door een logo te plaatsen op zijn website en zo Kierkels verder helpen met het bekostigen van zijn universitaire studie.





Ingezonden persbericht